tirsdag den 14. november 2017

Gå væk rådyr

Men hvilke muligheder er der for at holde dyrene væk ? Har man problemer med rådyr , kan man med fordel gå efter disse planter, når der . En læser er desperat efter at slippe for rådyr , der æder alt i hans have. LÆS OGSÅ Der findes mange måder at skræmme rådyr væk på . De flygter væk , hvilket er fantastiks at opleve. Vi ved alle hvor slemt det kan gå , hvis man får et rådyr ind gennem forruden på sin bil.

RÅDYR : Jeg har læst i avisen og set i fjernsynet, at Hobro er plaget af rådyr , der går ind i haver og på kirkegården og ødelægger blomster og . Der kommer flere og flere rådyr og derfor søger de stadig oftere føde i haver,. Der er mange bud på, hvordan man holder rådyrene væk med kemi og . I følge en læsers erfaring, kan det også holde fuglene væk fra. Det eneste måde at sikre sig mod rådyr er et 1m højt vildthegn rundt om hele. Det eneste, som kan holde dem helt væk er nok et minimum m højt.


Prøv at checke – hvis der er huller, de kan gå igennem, kan du prøve at blokere dem. I vintermånederne går råvildtet sammen i spring, nogle steder i store spring og. Det er de dog ikke for familien Wozny, der nød julebesøg af en flok rådyr.

Og så holder rådyrene sig langt væk , forsikrer Nielsen. Opfordring fra Fyns Politi: Lad tyveknægten gå. Ja, rådyr er søde, men ikke lade sig narre af deres uskyldige øjne, fordi disse dyr. Den dårlige lugt, når du sprøjte disse vil gå væk , når tør, så du ikke vil være i . Uldtotter naturel i havens buske og træer skal holde rådyrene væk , så de ikke.


Det skulle være et gammelt huskeråd mod rådyr , da lugt af får . Både om sommeren og om vinteren kan du se rådyr gå og spise på markerne. Den jager alle andre hanner væk fra området og afmærker grænserne med . Ofte kan der går mange timer mellem moderens besøg hos de små. Mens moderen er væk , ligger lammet helt stille, og da den er godt beskyttet af sine . Rådyret er en drøvtygger, det veksler mellem at gå og søge føde og at ligge skjult.


Jeg forstår, at det med rådyr i danske haver bliver et større og større. Og du har ret i, at der findes mange planter, som rådyr går uden om. Plantekassen: Rådyr går efter hortensia. Rådyr elsker mange af havens buske, men især er de glade for hortensia.


Minut for minut: EfB smed en 3-føring væk og fik kun uafgjort. Vores idé er at lave et produkt der kan skræmme rådyr og andet vildt væk. For at skræmme dyrene væk , ville vi bruge hjortetaksolie.


Vi ville bygge en beholder med et.

Næste år hegner jeg frugtbuskene inde, så går det nok ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg