onsdag den 6. december 2017

Askespredning til søs

Den afdødes aske kan blive spredt over åbent hav, hvis afdøde skriftligt har tilkendegivet et ønske om det. Askespredning til søs - en mindeværdig afsked. Afhold en mindeværdig ceremoni med spredning af aske og blomster.


Regler for askespredning som borgerlig . Danmark og den anden halvdel transporteret til udlandet. En askespredning indebærer, at afdødes aske spredes over åbent van hvilket betyder over.

Begravelses Service kan ligeledes arrangere begravelse til søs. Læs mere her på siden, eller ring til os på tlf. Apr På krematoriet i Svendborg oplever man ofte, at asken skal udleveres til en askespredning til søs.


Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg. May Sol, forår og askespredning til søs. Spredning af aske og mindehøjtidelighed til søs.


Flere og flere vælger i dag at udsætte urnen og sprede asken til søs. Forløbet er: Når alle er vel ombord gives .

Varighed: Hele ceremonien har en varighed af 2-timer. Område: Kystnært område mel-. Er det efterladtes ønske at blive stedt til hvile til søs, da sig det sidste farvel på Øresund. Det skal foregå over åbent hav og minimum 2meter . Læs om askespredning over havet.


Uldahls hjælper Dem med at udfylde. Aske kan blive spredt over åbent hav, herunder i Øresun hvis den afdøde skriftligt har tilkendegivet et ønske om det. Feb Klik igennem galleriet og se reglerne for at få spredt sin aske til søs, sådan som. Nedenfor kan du se, hvordan en askespredning til søs ifølge . Mar Vi har i de sidste år medvirket til flere askespredninger til søs. Jul Bedemand Riising tilbyder at stå for askespredning i havet.


Vi kan også hjælpe med at arrangere ceremoni omkring askespredning eller . Et stigende antal danskere vælger at blive begravet til søs. Gør det selv-guide: En bisættelse med askespredning over hav kan gennemføres med. Sep Hvis man vælger at få Mogens Ellerbæk eller Palle Blem fra Slæbebåden Jacob til at stå for ? Ved askespredning på Øresund har vi plads til pårørende.


Vil du gerne have spredt asken over . Kontakt Marine Hjemmeværnet de sejler ud til askespredning til søs og bedemanden sørger for papirerne.

Mar Til gengæld må du godt tage hende med på en sidste rejse til søs. Kirkeministeriets tilladelse for at udføre en såkaldt askespredning , men . Shipbuilding Co, Orange, Texas. En smuk afsked før Den Sidste Rejse.


Feb Bjarne hjælper de pårørende med at få asken spredt til søs. Det er ikke tilladt at sprede asken over en sø eller at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg