søndag den 24. december 2017

Løvrive tilbud

Hos Harald Nyborg har vi derfor samlet et udvalg af løvriver , plastriver og river med stærke ståltænder. Du finder også vores haveriver med skaft i fiberglas og . Førsteklasses løvrive med behagelig skaft av lakkert tre og rivehode av stål. Praktisk design med mykt rivehode og lav vekt.


Skaftet er laget i lett aluminium.

Rivehodet er 4mm, er produsert i nylon og har tenner. Løse blade og grene i haven er ikke et kønt syn. Få samlet uønsket nedfald med en løvrive , eller gør jorden i bedet plant med en 12-tands rive.


Ikke gå glipp av gode tilbud ! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Noe gikk galt, det gikk ikke å registrere din e-post til nyhetsbrevet. Skal du bruge en løvrive eller en almindelig rive, kan du også finde det her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, altid med et godt tilbud ! Denne løvriven er laget av 1 resirkulert materiale. Fine tilbud , inspirasjon og løsninger på e-post. Her kan du købe en billig med god løvrive - vi har altid en super skarp online pris og dag til dag levering - E-mærket webshop. LØVRIVE RUNDE TINDER CLASSI . Forbedret geometri i tennene gjør det mulig å . Løvrive runde tinder Classic 651x. Køb online i dag og få leveret til din hjemmeadresse.


Sammenlign tilbud og priser på fiskars. Længde 2mm, arbejdsbredde 6mm. Effektiv og solid løvrive for fjerning av løv - vinter og vår. Riven er 150cm lang og 57cm bred. Er du husejer med tilhørende have og eventuel gårdsplads eller områder med grus og skærver, så er det svært at undvære en god haverive.


En klassisk løvrive med ergonomiske skafter og variabel tandbredde vinder test. Fin løvrake for barn i tre og metall. Med eget utstyr blir barna motivert delta i hagearbeidet, det er superhyggelig å pusle sammen i hagen og man lærer masse .

Tilbud på Granitskærver løs tip. Plænerive i nylon til løv, græs og grene. Det bløde materiale gør, at riven også kan bruges på fliser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg