onsdag den 20. december 2017

Mår alarm til bilen

Mår -Fri-Enheden skaber et akustisk signal med en frekvens på kHz i intervaller af. Bekæmp husmår, mink, ilder og lækat i bilen eller hjemmet med effektive fælder, spray eller ultralyds-skræmmere fra Skadedyrshop. Mårskræmmer Elektrisk til bil , medfølgende monteringsvejledning, køb før det er for sent og du får brug for din selvrisiko. Du kan nemt selv montere den.


Så jeg endte med at montere en alarm i min bil istedet.

Danske bilejere er nødt til at forholde sig til risikoen for at få besøg af mår og andre skadedyr i deres bilers motorrum. Den kom i søsters bil , og nu er det kun naboerne, der har mårproblem, så der. Efter at have indstaleret Mår -sikring i begge vores biler har der ikke været spor . Måren er en beskyttet og truet dyreart og man skal derfor afskrække dyret på en dyrevenlig måde.


Denne boks holder måren på afstand . Sikker beskyttelse mod gnaveskader fra husmår. Mår -forskrækkeren forhindrer, at måren beskadiger tændingssystemets elkabler, kølevæskeslanger osv. Effektiv ultralydsskræmmer der dækker et areal på op til 2kvm.

Nem og hurtig bekæmpelse af rotter, mus og mår. Køb dine skadedyrsbekæmpelsesprodukter . Med denne spray sikrer du din bil eller andet mod mår og andre gnavere. Især i foråret og efteråret oplever flere bilejere, at en mår eller mus har taget ophold i bilens motorrum. Det opdages ofte ve at bilen lugter . Lavendel Mår spray fjerner og dæmper mår lugt 500ml. Generes du af gnavere og Mår på loftet, eller har husmåren eller andre smådyr været i bilen , og vil du . Den havde bidt hul i kølerslangerne så vi måtte have bilen på værksted.


Jeg har læst med stor interesse omkring det at have mår i bilen og . Mår og mus søger varme under motorhjelmen og koster bilejere dyrt. Hvis du føler at det gnaver og kribler under motorhjelmen i din bil , så kan . Det som er særlig vigtigt, inden du monterer en alarm er: afvask indkørslen, hvor bilen holdt parkeret, da overfaldet skete med vand og sæbe, . Læs her hvordan du ve du har en mår på loftet og læs også hvordan du slipper af med den. Har du fået en husmår på loftet?


Husmår i bilen er ikke til at spøge med. Mange tror, at det er andre dyr i motorrummet, som.

Bilejernes nye våben mod det problem er en mår -spray. Ofte opdager du ikke, at din bil har haft besøg af det lille behårede rovdyr, der er på . Han kan konstatere, at det endnu engang er en bil , der har haft ubudne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg