mandag den 18. december 2017

Mårfælde

Køb MÅRFÆLDE KASSEMODEL online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i dyrefælder og skadedyrsbekæmpelse hos Harald Nyborg. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Vælg den rigtige mårfælde eller skræm måren væk med helt særlige lugte. Læs også om, hvordan du undgår, at måren overhovedet får .

Vi anbefælder fangst husmår i en mårfælde , som den bedste og mest effektiv metode. Vi fremstiller og lagerfører mårfælder og minkfælder i kraftig trådvæv. Feks denne kraftige model i galvaniseret trånet. Produceret på egen fabrik i Hedensted.


Måren er en snedig fætter, der er dybt mistroisk over for nye og fremmede objekter i territoriet, og en mårfælde er naturligvis dybt foruroligende, . Effektiv fælde der kan bruges til fangst af husmår og andre dyr af samme størrelse. Professionel mårfælde - kom af med problemet.

Køb en effektiv mårfælde online - beregnet levering inden for en uge. En mårfælde er den mest radikale og effektive løsning, og her fås det bedste. Der er dog en stribe regler for mårfælder , som skal efterses to gange dagligt. Fælde til bekæmpelse af mår. Gælder også ved fasanopdræt i skov.


God professionel jægerkvalitet. Fremstillet af kraftigt, punktsvejst og galvaniseret . Kraftig trådfælde til mår eller mink med indgange. Tråd-fælde i kraftig on god kvalitet. Kan også anvendes til at fange mink og ilder.


Denne mårfælde har indbygget holder til æg. Læs mere om leje af fælder her. Sammenklappelig mårfælde med låger.


Praktisk fælde til at fange mår, mink eller ildere i. Du kan købe mårfælder af de forskellige bekæmpelsesfirmaer, korn og. Allerede inden du køber en mårfælde , kan du starte de indledende øvelser: lokke.

Mårfælde med indgang i begge ender. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. For nogle måneder siden hvor jeg var derinde for at kigge efter min anden kat så jeg at der stod en mårfælde. Jeg gik op til hende der bor i . Trådfælde til levende fangst af mår, ilder eller lækat. Med to indgange - stilles hvor dyrene . Gennemgangsfælde fremstillet i vandfast krydsfiner med rustfri låse system.


Hans fælde er en gammel hjemmelavet mårfælde. Den eneste forklaring vi umiddelbart kan komme på er, at de husmår han har fanget i sin fælde – er fanget på . Galvaniseret mårfælde , Online Webshop, her kan købes professionelle skadedyrsprodukter samt ukrudtsmidler til pleje af haven, til Erhverv og private. Jeg vil gerne sætte en mårfælde op, da den er set flere gange her i området.


Er der nogle der har erfaringer med hvilken model der er god og . Men Måren er bare ligegla dog var den ikke begejstret for musikken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg