torsdag den 7. december 2017

Turbolader renovering

CHRA - Renoveringskit til 1. Her får du centerleje med nye turbinehjul osv. Udskift selv centerdelen af din turbolader. Almindelige turboladere med traditionelle lejer kan stort ses altid renoveres. Dog skal de vitale dele så som turbinehus, lejehus, aksel, .

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Vi er specialister i reparation og renovering af turboladere til person-, vare- og lastbiler samt busser. Vi har noget af markedets mest . Det er din sikkerhed for korrekt reparation eller renovering af din turbolader.


Schwitzer turbo S41 turboerne er renoveret i eget værksted. Denne turbo er special lavet fra schwitzer til tog motorer. Der er derfor ikke garanti på renovering af selve aktuator hvis turboen .

Vil I have jeres egen turbo renoveret, indsender i den blot til os. Vi adskiller den og kontakter jer med en reparationspris. I forbindelse med netop den turbolader opdagede Niels Johansen, at tilløbsrøret for smøreolie havde et alvorligt knæk, der med sikkerhed ikke . Det mest forekommende problem i en turbolader er slidtage på lejer og turbinens aksel, . Renovering af turbolader med ny gennemtestet teknologi fra RVS-TEC. På vores autoriserede autoværksted tilbyder vi således at varetage alt, fra bestilling af reservedele til turbolader renovering – og alt sammen til priser, der er til at . Demontering og renovering af turbolader. Var nede under vognen igår, og fandt ved et tilfælde ud af hvor al den olie bliver af . Den anbefalte prosedyren ville være å renovere den slitte turbolader.


Dette kan gjøres på to måter, er den første måten at du får din . Beställ en bytesturbo eller skicka in din turbo för renovering. Hej, jeg har en anden tråd hvor jeg spørger på om det er lige ud af . For å sikre avtale om levering av ny turbolader , betaler kunden av avtalt pris ved bestilling (på forskudd). Leveringstiden avtales separat for hver bestilling.


Med en turbo från oss slipper du dyra stillestånd i väntan på renovering av din gamla turbo.

Airtune ger din turbo nytt liv eller erbjuder dig en utbytesturbo. Vid renovering märks turbon upp och monteras ner. Lager, slitage delar och samtliga tätningar . Troligtvis så läser du detta för att ni har en dålig turbo. Du har du kommit helt rätt hos oss hittar du utbytesturbo, RENOVERING AV TURBO.


Man kan också välja att sända in den skadade eller trasiga turbon för renovering (OBS! Ej VNT!). Ett alternativ till lägre pris. Turbon genomgår alla steg, med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg