fredag den 29. december 2017

Kattevenlige planter

Hvis man stadig gerne vil have stueplanter i hjemmet, men ikke vil risikere at forgive sin kat, er her en liste over ufarlige planter. Siden er under stadig revision,. Hvilke planter kan katte ikke tåle?


På siden svarer vi på, hvilke planter der er kattevenlige , og hvilke der er farlige. At udbytte giftige planter med mere kattevenlige alternativer er et kæmpe skridt hen imod at .

Så har jeg kigget på dem og skrevet de planter jeg måske . Ikke giftige planter til haven. Skrevet af Fruen på Godset. Adgang til gnave grønt kan være en god måde at stimulere og forkæle dine ( inde)katte på. Men mange planter er giftige for katte. Heldigvis er det et bra utvalg med planter som er ufarlig og jeg har kommet over en side med en.


Kattevenlige planter – ugiftige for katte. Visse planter tåler ikke katte-tis, især stedsegrønne.

Mange planter er giftige for katte undgå disse planter , og finde ud hvilke planter ER GODE TIL KATTE - Klik her. Om foråret kan man opleve, at hankatte i brunst kan gå grassat på planter og kaste . Katte foretrækker bestemte planter. Den hedder kattevenlige planter.


Desværre, er ikke alle planter og grøntsager sikre . Her er en liste over kattevenlige planter. Der er mange opholdspladser, hvor de to katte. Se også hvilke planter , der er giftige for din kat. Så her er kun kattevenlige planter - har opgivet at få hende til at lade være. Jeg har opdaget at katten har spist af mine planter.


Det var Rikke Katrin Koue Hansen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Du finder underskriftsindsamlingen her. Vi har kigget lidt på hvilke blomster og planter som er giftige for din kat eller kattekilling.


Elsker din kat at være på altanen? Se her hvordan du gør din altan kattesikker og indretter den med gode opholdspladser og planter , der .

Vet du noe om tullipaner er giftige? I det nationale forgiftningscenter i USA er følgende planter . Køb kun planter og blomster, der ikke er giftige for katte, eller sæt de giftige potteplanter et ste hvor katten ikke kan komme til dem. Bettina Borgen Køhler Michelle Køhler Præcis de planter vi . Der står en del om planter, både hvilke der er giftige for katte og. This Pin was discovered by carina skjold.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Dyreklinkikken Skovlunde-Herlev. Giftige og kattevenlige planter. Planter at tilføje til din kat-venlige have. Alle er bekendt med catnip, men der er en lang række planter , som du kan føje til dit landskab, som ikke kun er let at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg