mandag den 11. december 2017

Glaspest på glas

Fjern glaspest og gør dine hvide og matte glas pæne klare og skinnende igen. Du får en guide til at fjerne og opløse glaspest. Glaspest viser sig som en hvid tåget belægning på glassene. Det er især ældre glas , som bliver ramt, hvis de bliver vasket i opvaskemaskinen.


Rustpletter på bestikket, stribede, mælkede eller tågede glas.

Læs her, hvordan du undgår glaspest og flyverust i opvaskemaskinen. Vi tilbyder fri fragt og gratis retur på alle ordrer. Har dine glas hvide belægninger, når de kommer ud af opvaskemaskinen? Hvide pletter på glas kan have flere årsager.


Det viser sig som et tåget udseende på glas og service, som får det til at se gammelt og . Vask i det hele taget dine smukkeste glas i hånden, så du er på den sikre side – og bedstemors gamle, uerstattelige glas ikke får glaspest. Det kan ramme både dyre og billige glas , også selvom de er testet til at kunne klare. Hvor hårdt vandet er der, hvor du bor, kan du læse om på dit lokale .

Hvorfor er der hvide pletter på mine glas ? Hvordan kan jeg beskytte mine glas mod glaspest ? Få bugt med hvide pletter på glas med denne guide til glaspest. Dette fører i længden til mælkehvide belægninger, der ikke kan fjernes (uanset hvilke produkter, der tilbydes på markedet). Sådan kender du forskellen på glaspest og kalk. Det er nemlig vigtigt at kende forskellen, når du skal have rene glas.


Chris Bagge vil gerne vide mere om fænomenet glaspest Hvad er. Er dine glas matte og har mælkehvide belægninger, når de . Ved brug af opvaskemaskine har mange oplevet, at pæne glas kan bliver matte, mælkehvide eller får hvide render - såkaldt glaspest. Følg løbende med på siden og se offentliggørelsen af nye tips og gode råd på. Kalkpletter, flyverust, mælkehvide glas og madrester på bestikket. Har samme problem hos mig, da der er for højt kalk indhold i vandet.


Er uheldet ude med glassene, vasker og gnubber du dem i . Få de bedste tips til hvordan du undgår glaspest fra Ann-Alicia Thunbo Ilskov. Hvis der stadig er reklamationsret på dine glas , kan du kontakte . Alle min glas har med tiden fået glaspest i større eller mindre gra og der. Selvom selve ordet” glaspest ” leder tankerne hen på noget smitsomt, er det dog ikke tilfældet – glaspest smitter med andre ord ikke fra glas til .

Derfor kan det være nyttigt at vaske glas på maximum grader. Når du sætter glassene på plads efter opvasken, så er du måske én af. Hvis dine glas er hvide eller tågede, kan det være glaspest , men det . Når glassene har glaspest , får de mikroskopiske huller og revner.


Vask dine glas på temperaturer under °C og helst på et program, der . Den der hvide belægning der kommer på glas når de har været i brug et stykke tid - det kommer sikkert hurtigere når . Da glaspest opstår ved temperaturer omkring de grader anbefaler vi hos WhiteParts.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg