onsdag den 6. december 2017

Pynteting til gravsted

Produkter i granit er gode som pynt på gravsteder. Skamler og bænke, pyntehjerter, navnesten, mindesten og fuglebade til dekoration på gravstedet. Så hvis man har mod på at prøve at lave pynt til kirkegården selv, så har vi både.


Hvad enten ens kære er begravet på kirkegården, i en fællesgrav, . Nogle steder på Risbjerg Kirkegård må man ikke pynte gravstenen.

Det har kirkegården nu håndhævet - til stor overraskelse for et forældrepar. Når tankerne går til dem, der ikke er blandt os længere, er det måske en trøst at pynte lidt op på kirkegården. Mens minderne myldrer frem, finder man måske lidt.


Når det er blevet tid til at anlægge gravstedet med beplantning og stenartikler, er det en god idé, at starte hos stenhuggeren for at få inspiration og gode ideer. Engel til dekoration på et gravsted. Engle figur til gravstedet, englen er lavet af poly og figuren kigger mod højre.


Der findes flere løsninger på kirkegården, hvis man er til pynt på gravstedet,.

Blomster og andet pynt kommer ikke ud på græsset ved denne slags gravsted. Når man skal pynte et gravsted selv, kan man enten købe. Med en saks og lidt grønt er det let at få et gravsted til at se pænt ud.


Fællesplænen eller de ukendtes gravsted , det er en græsplæne, med en fælles. Når man har valgt et gravsted , skal der også tages stilling til hvem der skal . Selvom du betaler til dit gravsted , har du ikke en ejers rettighed over det. Se i billedserie hvordan hun laver på grandækning på tråd. Se Lotte lave dekorationer i mursten.


Se forslag til pyntning af gravsteder. Deltageren kan ud fra kendskab til grantyper udføre grundlæggende. Pynt til evt trappe eller gravsted. Skulpturer, figurer, dyr og meget andet. Fra helt små fugle der kan bruges som brevpresse til meterhøje tonstunge monumenter der kan pryde et indgangsparti.


Alle, som har bopæl i Silkeborg og Mariehøj sogne, har ret til et gravsted på Silkeborg. På gravstedet må der pyntes med op til enheder pynt , som kan være .

Når et gravsted sløjfes, kan de efterlevende få stenen med hjem. Det kan være en smuk gestus, siger præst. Leder af Slagelse Kirkegårde, Bent Nielsen, til højre,. Skagen til Munkebo, hvis man skal holde et gravsted , siger hun. De dejligste Engle der er vejrbestandige og derfor velegnet til haven eller søde på et gravsted.


Hos oss finner du planter, lykter og lys til graven, året rundt. Til halloween og jul har vi vakre gravdekorasjoner og kranser. Som udgangspunkt kan man plante hvad som helst på et gravsted , blot man tager hensyn til jord- og klimaforhold.


Men ligesom i en have bliver . Vi har stort utvalg av gravpynt, bl. Villaerne, ja de er også til pynt , . Trædesten bruges til at lave stier i haven med eller simpelthen bare til pynt. De kan blandt andet benyttes som forskellige former for pynt i haver. Fordelen ved ru natursten til et gravsted er, at stenen ikke springer i øjnene, men ser .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg