torsdag den 14. december 2017

Boldpumpe kompressor

Du kan trygt handle hos os da. Praktisk kompressor med manometer til at pumpe bolde med. Boldpumpe til kompressor med manometer. Hvis man ofte skal pumpe fodbolde, håndbolde, basketbolde og andre bolde op, så kan det være en rigtig god idé at købe sig enten en . Vil du gøre det nemmere at fylde bolde op med luft, så køb en boldpumpe i form af kompressorer, der kan fylde bolde op på 5.

Heavy Duty medium kompressor RAZE AC200. Hvis du mangler en boldpumpe til kompressor , kan du også se sådan en boldpumpe nedenfor teksten. Så finder du din nye boldpumpe hos Unisport. Få luft i bolde og luftmadrasser med denne boldpumpe. Adaptor sæt til boldpumpe og kompressor.


Pumpe - Mini kompressor , Turbo. Undgå flade bolde med en handy boldpumpe. Det er selvfølgelig fristende bare at bruge den kompressor , man typisk har i .

Mangler du udstyr og reservedele til din boldpumpe , finder du et stort udvalg hos. Quantify professionel kvalitets kompressor. Boldpistolen leveres med pumpenål. Skolegårdsfodbold Model Azure Ecolo. Transportabel kompressor med manometer.


Forhindrer utæthed og udtørring af ventilen på bolde. Denne boldpumpe er en ægte klassiker: Her bruger man foden til at pumpe med. Super smart oliefri kompressor fra top producenten Stanley. Kompressor Stanley liter, transportabel.


Nålenippel i metal til boldpumpe. Her kan du eksempelvis se nærmere på den oliefrie kompressor , den robuste kompressor og kompressoren, der er let at transportere. Elektrisk boldpumpe med kompressor ! Få dine bolde pumpet hurtigt op med en elektrisk kompressor fra Precision Training. Leveres komplet med metal-nippel.


JWL Air Boy boldpistol med pumpenål. Den er med trinløs regulering. Med medfølgende ventilnål til bolde gør, at den batteridrevne kompressor også kan anvendes som præcis boldpumpe.

Fodbolde, håndbolde, basketball- eller . Super praktisk og kompatent mini kompressor til 12V er noget, som alle bør have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg