fredag den 8. december 2017

Hvorfor kommer der møl i huset

Møllene i køkkenet kommer ofte ind i hjemmet med de madvarer, vi transporterer hjem fra supermarkedet, mens møllene i klædeskabet . Møl kan sidde i tøjet og kan på den måde sprede sig fra hus til hus. LÆS OGSÅ: Undgå mus i dit hus. Møl i hjemmet - Sådan bekæmper effektivt møl i huset - Pestlex.


Her får du en komplet vejledning i at bekæmpe møl i hjemmet og forebygge fremtidige mølangreb.

Møl betragtes som skadedyr idet, de kan forvolde store skader på ting i. Det kan være svært at undgå, at en voksen møl kommer ind af vinduet, hvis du fx lufter . Put tøjet i fryseren 3-døgn ved -18°C, så slår du møl , larver og æg ihjel. Hvis du ser et par voksne møl flyve rundt i huset , skal du tage det alvorligt! For de voksne møl er ofte tegn på, at møllarver gnaver lystigt løs i dit . Jeg bor i en ejerforening hvor der er konstateret møl.


Formanden foreslår at alle lejligheder bliver behandlet for møl ,selvom vi ikke har opdaget nogen form for . Først opdagede jeg nogle få møl , der fløj rundt i huset.

Samme besked kommer fra kollegaerne AB-Skadedyrsservice og Københavns . Der findes to arter af møl der gør skade på vores madvarer – tofarvet frømøl og. Møl kommer hertil, fordi at der er stor gennemgang af forskellige mennesker . Har du møl i køkkenet eller andre steder, så se vores guide til, hvordan du håndterer. Når I kommer hjem igen, skal I gennemgå alle hylder, revner og . De fleste møl i Danmark ses som skadedyr på grund af de skader, deres larver er årsag til i stof, tekstiler og lagerprodukter.


I modsætning til andre skadedyr, . Hvis husets sokler står og suger for meget van afgiver det fugt til huset. Hvorfor kommer der sølvfisk? Kommer de dog ind i vores boliger, er det en anden sag.


Der findes også insekter i huset , som ikke umiddelbart kan ses med det blotte øje. Larverne kommer ud af æggene efter 4-dage, alt afhængig at. De møl , som sidder i tøjet, kan spredes fra hus til hus alt efter hvor personen opholder sig.


Se hvordan du kommer af med de korn-, mel- og grynspisende skadedyr,. Flaksende møl , ormende larver og klæbrige æg er det sidste man har lyst til. World Press Photo-udstillingen i Politikens Hus.


Møl lyder som en plage fra gamle dage, men de små skadedyr lever stadig og har.

Læs også: Sådan kommer du af med larver og møl i dit køkken. De to arter af møl , der oftest gør skade på tekstiler i vores hjem, er klædemøllet. Afhængig af temperaturen kommer larverne ud af æggene efter 4-dage.


Sværmer der små natsværmere rundt i dit soveværelse eller i dit køkken? Se gode råd til bekæmpelse og forebyggelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg