torsdag den 14. december 2017

Broderede stofmærker

Her bestiller du dit broderede stofmærke. Vi udarbejder gratis rentegning og layout til godkendelse. Vi fremstiller og leverer broderede og vævede stofmærker ud fra dine ønsker. Vi har igennem flere år leveret flere tusinde stofmærker til spejdere,.


Det broderede mærker har en utrolig høj slidstyrke da tråden er tykkere end et vævet.

Du kan få fremstillet broderede emblemer og stofmærker på vores computerstyrede broderimaskiner. Vi har broderet emblemer til mange formål som f. Virenfeldt Emblemer leverer vævede og broderede stofmærker til landets bedste priser. Vi tager intet opstartsgebyr og leverer dine stofmærker indenfor uger.


Du kan bestille broderede mærker til klubben, forbundet eller firmaet. Vi giver gerne et tilbud - for at kunne gøre det skal vi bruge en tegning eller en elektronisk. Jeg har illustreret og designet vævede og broderede stofmærker designet for KFUM-Spejderne i Danmark til forskellige arrangementer og aktiviteter.


Vi leverer broderede stofmærker i høj kvalitet til idrætsorganisationer, foreninger og virksomheder.

Vores stofmærker er i høj kvalitet og broderes med kunstsilke. Et broderet mærke fås i valgfri form og kan broderes med farver som standardløsning. Logo og budskab kan anvendes på mange effekter, såsom beklædning . Maskinbroderi efter idé og logo: - en perfekt idé til sportstøj, fritids- og sportsdragter, caps, tasker, arbejdstøj, t-shirts, sweatshirts og meget andet.


Vil være rigtig flot på ryggen af en cowboyjakke eller en lædervest. Stofmærker , Stor Stof Tiger til ryggen af en jakke, Rigtig flot, ca. Der er ikke den opgave inden . Budoland laver alle former for stofmærker på bestilling.


Sortering: Anbefalet, Navn (A til Å). Vi laver vævede og broderede badges til spejdere, tekstil produktion,. Har som formand i Midjydsk Detektorforening bestilt broderede mærker med nogle lidt specielle . En verden af nostalgi, gammeldags håndlavede emaljeskilte, broderede stofmærker med bl. MC logoer, samt nostalgiske . Et broderet logo er meget holdbart og særdeles velegnet til produkter, der skal kogevaskes. Vi tilbyder broderi direkte på tekstilet, broderede stofmærker der kan.


Fane estandard kvartermærke broderi production fabrik. Hvis du er på jagt efter stofmærker til dit tøj og uniformer,.

Et flot og eksklusivt mærke. Broderede samt vævede mærker - badges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg