fredag den 15. december 2017

Jordspyd elhegn

Der skal jordspyd til dit el-hegn! Langt de fleste problemer med el-hegn skyldes nemlig en utilstrækkelig jordforbindelse. En ordentlig forbindelse mellem dit . Køb JORDSPYD TIL ELHEGN 1CM online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i elhegn og landbrug hos Harald Nyborg.


Jordsystemet består af en række jordspyd , der leder strømmen tilbage til strømgiverens jordtilslutnings terminal.

Jo kraftigere strømgiver og jo længere elhegn , . Hvordan fungerer et elektrisk hegn? For at et dyret skal få et . Tilslut nu voltmeteret imellem jordspyd og jorden. Viser voltmeteret mere end kV, skal jordforbindelsen forbedres. Følg Podas standarder for korrekt montage . Jeg har set nogle steder at der står noget om at man skal bruge et jordspyd.


Og er der andre ting vi skal . Små elhegn skal bruge jordspyd.

Større elhegn skal bruge 2-jordspyd. Afstanden mellem jordspydene skal være . Etabler herefter jordforbindelse med jordspyd på eller meter, afhængigt af. Læs vejledningen til elhegnet hvor mange jordspyd der kræves til denne,.


P Pog P6-S er mobile elhegn til mindre indhegninger og hobbybrug som leveres med jordspyd og er klar til brug så snart du har tilsluttet et Volt batteri til. Et godt jordspyd sikrer god jordkontakt, og dermed at dit elhegn omkring din udsætningplads til fasaner virker efter hensigten. Et elhegn er ideelt til indhegning af eksempelvis landbrug, heste og meget andet. Bruges også som tilledning til indhegningen og forbindelse til jordspyd. Med et elephant el-hegn kan du indhegne dyr med elhegn som overholder den.


Forbindelserne fra hegnsapparatet til jordspyd og indhegning skal være . TeoretiskPerfekt hegn normalt hegn dårligt hegn. Beskyt dit elhegn mod tyveri med denne el-førende sikringskasse med plads til både V batteri og hegnsapparat. Jordspyd i rustfrit stål til elhegn. Med spids og monteringsbeslag til jordledning. Anvendelse: Anvendes sammen med samtlige 2V~ spændingsgivere.


Nul på spændingsgiveren er tilsluttet jordforbindelsen – typisk i form af et eller flere jordspyd. Sammenlign priser og læs anmeldelser af elhegn El-Artikler. Jeg overvejer et flytbart elhegn , og har en del spørgsmål.

Du skal bruge noget jerntrå nogle isolatorer samt jordspyd. Før 22:bestilt, leveret fredag. Kraftig V batterispændingsgiver der forsyner op til km elhegn. Elhegn er nemlig nemt og hurtigt at.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg