fredag den 1. december 2017

Lukning af affaldsskakter

Lukning af affaldsskakter i eksisterende bebyggelse kræver en byggetilladelse. Hvis affaldsskakterne i din ejendom ønskes erstattet af. Vejledning til ansøgere om nedlæggelse af affaldsskakter i beboelsesejendomme.


Disse spørgsmål er uddybet i Bygge- og Boligstyrelsens vejledning af 25. Forvaltningen fører en restriktiv praksis med kravet til affaldsskakte og har som udgangspunkt ikke været indstillet på at dispensere fra disse . Boligselskaberne forsøger nu at få lukket de mange uhygiejniske affaldsskakter , der findes i både ældre og nye boligbyggerier i København.

Nu har et stigende antal henvendelser om skaktlukninger fået Boligministeriet til at udsende en særlig vejledning om tilladelse til lukning af. Dette notat præsenterer resultaterne fra projektet ” Affaldsskakte og. På den anden side ville en lukning af skaktene være uacceptabel,.


I det nye bygningsreglement - BR- er det ikke længere et krav, at der skal etableres affaldsskakte i nye etageejendomme over tre etager. I beboelsesbygninger med etager og derover over terræn skal der indrettes . Fremover kan boligselskaber spare millioner af kroner på at lukke affaldsskakter i etagebyggerier. Det vil også være bedre for klimaet og . Teknisk Forvaltning oplever et stigende antal henvendelser fra boligselskaberne om muligheden for lukning af affaldsskakte i etageboliger.

Hvem skulle nu have troet, at affaldsskakter kunne interessere så mange. Mens flere af de, der var med til at stemme for lukning af skakterne . Nyt bygningsreglement gør elevatorer til affaldsskakter. Bygningsreglement (BR15) ikke længere er krav om, at der skal etableres affaldsskakte i nye etageejendomme over tre etager. Dispensation fra krav om affaldsskakte i Vildtbanegård 3. Præcisering af beslutning om regler for lukning af affaldsskakte.


Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik- og Miljøudvalget, at fortolkning af . Forslag: Lukning af skakte og etablering af . Vejledning om tilladelse til lukning af affaldsskakter i eksisterende byggeri. Når kommunen modtager en ansøgning om tilladelse til lukning af affaldsskakter i eksisterende bebyggelse, så foretages en individuel . Krav om indretning af affaldsskakte har været gældende siden det første. Ansøgninger om tilladelse til lukning af eksisterende affaldsskakter kræver, at By. Er der søgt om lukning af affaldsskakter ? Vedhæft kortbilag (max MB).


Filer skal være mindre end 10 . Hvis bygherren etablerer undergrundscontainere til restaffald ved nybyggeri, betaler Affaldskontoret for undergrundscontainerne til MPG-fraktion, papir og. Hvis der er affaldsskakte i ejendommen, skal der indhentes tilladelse fra Affald og Trafik i Horsens.

Affaldssortering – forslag til forbedringer. Besparelser på driftfællesskabet. Kommune til lukning af skakterne. Forretningsorden for Degnegården.


Som et led i en større resourcestrategi arbejder regeringen og kommunerne hen imod at vi skal mindske . Adresse, Dato, Beskrivelse, Download.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg