fredag den 15. december 2017

Jern skænk

Køb og salg af Jern i Kommoder, skænke o. Skænke i jern med låger - jernskænk i fabriks design fra Nordal. Matcher andre skabe og vitriner i jern - kig ind på vores webshop. KÆMPE udvalg af vitrineskabe i både jern , træ og glas! Vitrineskabe eller skænke fås i mange stilarter, lige fra det klassiske, rustikke, nordiske, nostalgiske til .

Her finder du Nordal DOWNTOWN skænk i jern - 74x1- sort til DKK 3. Se dem her på officiel Nordal Onlinestore. Vi har hvide kommoder og hvide skænke , produkter i alle afskygninger. Find din nye skænk her på siden. Vi har et stort udvalg af farver, stilarter og høj kvalitet, men til skarpe priser.


Flot og dekorativ til både det moderne og romantiske hjem, hvor man har brug . Lækker rå skænk i jern og træ. Kom og hils på vores nye underdirektør Jeanette som er i bixen i.

Skænken har massere af aflægningsplads og har . Andre produkter fra kategori: Vintage . Rustikke og rå skabe og skænke i jern. Se de flotte rå kommoder og skænke i jern i industrielt design, som kommer i flere variationer, og som som til forveksling ligner et loppefund fra en nedlagt fabrik . En skænk eller kommode kan gemme dine ting lidt væk, og passer . En rustik skænk i sortlakeret jern med et meget rustikt og maskulint udtryk. Passer rigtigt fint ind i den industrielle stil. Rå vitrineskabe fra Nordal er blandt vores nye favoritter!


Alle varer fra Nordal er unikke, . Den flotte skænk - eller kommode har en flot finish og er også meget velegnet som konsolbord. Høj skænk i jern fra Muubs med glasdøre. Det mørke vitrine jernskab har et råt udtryk, som emmer af stil og har en maskulin signatur.


Trolley i jern med hjul fra Nordal. Smukt Vitrineskab i sort jern , med to låger, glas i siderne og hylder. Detaljebillede hvor det flotte fyrretræ møder jern. Billede af en fritstående Gin skænk fra Dutchbone.


Køb den flerfarvede Sskænk af byKATO for Andersen Furniture i Connox.

Det mørke jernskab har et råt udtryk, som emmer af stil og har en maskulin signatur. Brug skabet i jern i spisestuen til . Herunder kan du se nogle af de skænke og vitrineskabe, som du finder hos. Beskrivelse: Iron Line, skænk. Udført i genbrugstræ fra tidligere Indonesiske fiskerbåde.


Stel , ben samt greb af jern. Og med et kontra- jern kan man forsyne endetræet med en spejlvendt udgave af. Men man er vel lidt ambitiøs - jeg ville lave en flot skænk , så tilværelsen blev . Elegant og romantisk kommode i jern med en lækker patina.


Indeholder otte skuffer og fire skuffer med smukke detaljer og flotte greb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg