onsdag den 9. juli 2014

Beton look gulv

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt lave et slidstærkt gulv i betonlook,. DIY beton kan give dit badeværelse det helt rigtige New York look. Hvis du laver en væg, så dæk også dit gulv og eventuelle møbler på . Det cementbaserede gulv kombinerer et råt, lidt industrielt look med stor slidstyrke og med mange kombinationsmuligheder, når det gælder farver, blank eller . Navn: Vinylgulv med beton look.


Så i stedet for at bruge en gulvmaling med beton - look kan du bruge et.

Et Microcement gulv vil helt sikkert gøre underværker for et enkelt eller flere af dine rum. Jeg har altid elsket det rå, upolerede industrielle look – og så synes jeg . Læg selv et tyndt beton produkt på dit eksisterende gulv , og få poleret beton - look på en weekend med. Desuden er beton et materiale, hvor du ikke skal tage stilling til fugefarve. Newyorker- look , der er ret populært, siger Helle Lundsgaard.


Hvis du overvejer at få et råt gulv af fx epoxy eller beton , er det ikke noget, . Sådan-undgår-du-faldgruberne-. Her kan beton som materiale give et rustikt og fabriksagtigt look , siger han.

KABE Stone er en stærkere version af KABE spartel, der er udviklet til møbler, . Velkommen i XL-BYGs store Gulv - og Fliseshop. Er du til skarpe linjer og grå farver, kan et flisegulv i beton - look være det helt rigtige valg. Det kan gøres uden at forstyrre det levende rå beton look og det kan . Beton er et robust og alsidigt gulvmateriale, der er let at vedligeholde. Er du vild med det matte, rå look , skal du vælge et slebet betongulv. Du skal blot være opmærksom på at rense det eksisterende gulv grundigt.


Vil du have et gulv med kontraster, kan du som Anne og Søren vælge et betongulv. Vestbjerg Epoxygulve udfører specialbelægninger med New York design. Ring og få et tilbud på gulv med råt betonlook. Rose Cloud beton look til gulv.


Få et råt betonlook på gulvet, en makeover på den gamle bordplade eller nyt udtryk på væggen som er udsat for ekstraordinært. Fra væg til væg, fra gulv til loft, din bolig føles aldrig lille. Beton Fliser og Beton Klinker er en fusion mellem det rå beton og en sanselig minimalisme.


Serien kombinerer styrke med et stilsikkert urbant look. Engang opfattede man beton som noget, der lå under et gulv , men så blev det rå industrielle look moderne, og det samme gjorde det rå . Det er vigtigt, at entreen har et godt og holdbart gulv , der er let at gøre rent.

Indhold på denne side: Beton look ○ Inspirationsgalleri. Valget af gulv - og vægfliser er en ligeså vigtig beslutning, som alle andre beslutninger der skal træffes . Farvepaletten er neutral med varme og kolde toner i moderne beton mønstre. Marmoleum til det mest holdbare elastiske gulv på markedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg