fredag den 11. juli 2014

Kartoffelpotte

Kartoffelpotte bestående af spande til dyrkning af kartofler. Den inderste er med huller i siderne, så du kan komme til kartoflerne. Smart kartoffelpotte fra Pindstrup til dyrkning af egne kartofler. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kartoffelpotte Planter og frø.


Klik her og find den bedste pris nu!

Denne teknik er kartoffeldyrkning på den nemme måde og du sparer tilmed masse plads. Denne utrolig smarte og praktiske kartoffelpotte , gør dyrkning af . Køb POTATO POT online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i havedekoration og havetilbehør hos Harald Nyborg. Praktisk kartoffelpotte , hvor man let høster efter behov ved at løfte den indvendige potte op og tage de kartofler, man skal bruge.


Man lægger kartofler, og efter . Denne kartoffelpot fra Pindstrup er optimal til jer, der vil have nye, hjemmegroede kartofler uden at skulle anlægge køkkenhave eller bed! Køb Pindstrup kartoffelpot l online hos BAUHAUS.

Mangler du KARTOFFELPOTTER til haven? Brunhilde sælger den nye PotatoPot, til kartoffeldyrkning, hvor man kan avle kartofler hele sommeren. Februar og marts er det idéelle tidspunkt at begynde forspiringen af kartofler. Dyrkningsvejledning: læggekartofler lægges i spagnum i inderpotten, som er placeret i yderpotten.


De kartofler placeres i midten med ca. Bestil dine egne kartoffelpotter nu, og kom hurtigt i gang med at dyrke nye lækre kartofler. Leveringstiden er 2-arbejdsdage. Husk at købe fuldgødet spagnum. I virkeligheden ligger de bare på et leje af fugtig sphagnum i en lun kælder og med et vindue i nærheden, så de får lys.


Og jeg flytter dem flere gange undervejs. I går kom fire kartoffelpotter plus to almindelige store potter ind i køkkenet, så jorden kan varme op. Jeg har ikke fyldt dem helt op, da de så er . Det helt unikke ved dette produkt er, at man løbende kan følge . Systemet består af plastpotter, som sættes ind i . Det eneste du skal gøre at lægge kartofler i potten,.


Det er super nemt at dyrke sine egne kartofler.

Ved hjælp af en kartoffelpotte kan man følge kartoflernes udvikling og let plukke samt servere de . Men ikke i disse specielle kartoffelpotter , bare i store almindelige plasturtepotter, og det kan man også sagtens. Tidlige kartofler i smart kartoffel potte. Plant de første kartofler i en kartoffelpot og sæt den i drivhuset eller på en lun plads på terrassen. Vi har taget de øverste i potten . Det var Rikke Hegelun der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


En Growpot er en speciel kartoffelpotte , der består af to potter, således at du kan hive den inderste potte op, og tage nogle af kartoflerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg