torsdag den 24. juli 2014

Hvilket træ til sauna

I Europa er det de nordiske lande, der er kendt for deres saunaer, hvilket giver god mening i. Det er din sikkerhed for, at du får det bedste træ til din sauna. HVILKEN TYPE TRÆ SKAL JEG VÆLGE TIL MIN BADETØNDE ELLER. Alt hvad du skal bruge til sauna , døre, bænke, paneltræ i asp, gran, mahogni m. Danmark, hvilket er din garanti for at få et godt råd med på vejen.


Saunapaneltræ i de rigtige kvaliteter på lager til omgående levering.

Alle vores sauna -profilbrædder er i hele stykker massivt træ , uden lim og andre . Skal du bygge en sauna , om du er arkitekt, tømrer eller i gang med et Gør Det Selv-projekt, hjælper denne vejledning med konkret valg af træsorter, isolering, . HVILKEN-TYPE-TR C86-SKAL-JEG-V C86LGE-TIL-MIN-BADET C98NDE-ELLER-SAUNA. Det er en saunakabine opbygget i træ , den bliver opvarmet med en saunaovn. En udendørs sauna er til dig der holder af at være tæt på naturen, og gerne vil . Vi kan også leverer beklædningstræ i Asp, Rødel eller Thermo Asp. Nøglen til en kvalitet, der sauna er den type træ der anvendes under. Det er ikke lige meget, hvilket træ der bruges i en sauna.


Veddet er spredtporet hvilket betyder at man kun svagt kan se årringene.

Asp er det bedste træ til sauna , fordi veddet i asp ikke indeholder . Vi køber saunatræ i lande der grænser op til Østersøen. Især Estlan Letland og Lithauen. Vælg varmebehandlet træ til dit nye vildmarksbad eller sauna. Varmebehandlet træ er et holdbart, eksklusivt og yderst flot materiale.


Her finder du et bredt udvalg af saunaer, vi har modeller både til udendørs. Se hele udvalget af byg-selv- sauna på Poolworld. I disse moderne tider taler man meget om, at stråling er usundt og farligt, hvilket fører til en række misforståelser. Varianter er mulige fra badets afslutning med et dyrt træ til en almindelig flise. For omklædningsrummet er kravene til beklædning enklere end for en sauna.


Hvor lang tid tager det at sætte en sauna op? En robust trædør til indgangsrummet gør at saunaen holder bedst mulig på varmen. Til produktion af glasfiber badekar anvendes kun glasfiber materiale af høj kvalitet. Træ badetønder produceres med en tykkelse på til mm.


Trykimprægneret træ - hvilket mærke skal du gå efter? Gå efter NTR-mærket, når du. NTR Gran-mærket træ kan bruges til fx hegn og facader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg