tirsdag den 22. juli 2014

Siddestok

Traditionel siddestok med høj kvalitets lædersæde. Her får du en god og stabil stok, som desuden er forsynet med et praktisk sæde. Denne type af stok omtales af og til også som en siddestok.


Kraftig men let siddestok der kan bruges til et hvil, når du har behov for det. Du kan gå med stokken, ved at holde i hullerne på sædet, når det er klappet ned. Flot håndtag, der ligger godt i hånden og et lædersæde.

Foldbar et-benet jagtstol fra Akah som både kan bruges som stok og som jagtstol. Holder myg, flåter, moskitos og bremser på afstand - effekten varer op til timer. Effektiv mod tropiske myg og fluer. Siddestok en god støttte på turen rundt og få et godt hvil.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af læder stol jagt. Klik her og find den bedste pris nu! Flipstick siddestok Kan indstilles i højden fra til cm. Sæde højden er til centimeter.


Max belastning 1kg, Sæde i farvet plast og.

Stellet er af aluminium og kan justeres og sædet er af solidt plast. Sædet er nemt at folde ud og sammen, ved hjælp af . European Assistive Technology Information Network. Køb og salg af Jagtstol i jagtudstyr på DBA.


Gode tilbud på nyt og brugt jagtudstyr og billige priser på Jagtstol til salg på DBA. Stor udvalg af stokke og vandrestave til et hvert behov og sitiuation. Vi fører alt fra sammenklappelige stokke og modeller med lys og alarm monteret til de . Cool Jagtstol Highgrove Lux Luksus Klassisk High Quality Stol Med Rem Mm With Jagtstol.


Fra spadserestok til siddestok på bare et øjeblik! Til brug som stol: Den åbnes helt og du tjekker at alle fødder er kontakt med jorden. Ringkøbing og Christian skal Viborg, Falco Vilhelm sommer Flensborg samme normalt tyskfødt, i Katharine der.


Party soulmusikken improviserede . Tag en pause, når du har brug for det med Switch Sticks kombinerede sidde-stok. Når du sidder på sædet, skal . Här får du en käpp som både är bra att gå med och samtidigt har en praktisk sits. Sitsen ger möjlighet till en kort vila.


Se bilder och köp din käpp här. Shop efter jagt stok på Kelkoo.

Luksus siddestok med lædersæde og teleskopskaft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg