tirsdag den 15. juli 2014

Gravsted inspiration

Jesper Carl Corfitzen, der selv er tidligere graver, giver her inspiration til, hvordan et mere moderne gravsted kan beplantes, så det både er . På denne side har vi samlet inspiration til gravstedet, ved hjælp af en anden opdeling af plante kategorierne. Planterne i de enkelte kategorier er nøje udvalgt,. Du er meget velkommen til, selv at bidrage med oplysninger eller fotos til sidens Efterlyste personer.


Se mere om, hvor vi mangler konkret fotohjælp og læs mere.

Hent inspiration og ideer hos Stenhugggeren og se det store udvalg af gravstedstilbehør. I gallariet kan du få inspiration og samtidig danne dig et indtryk af stenene på et færdigt gravsted. Alle stenene er lavet af Vejen . Her er der også forskellige muligheder, f. Der må kun sættes én mindesten pr. Foran stenen kan der plantes årsti - dens blomster og pyntes med gran.


Gravstederne er anlagt i et græs- areal.

Gravplads – grav – gravsted. Materialet kan frit viderebearbejdes med angivelse af denne tekst:. Det er forskelligt kirkegård til kirkegård hvad der hører med ved købet af et gravsted , og hvad man som ejer af stedet selv skal arrangere.


Vigtigst er det at I sikrer jer med kirkegårdens servitutter for det pågældende gravsted , da der er forskellige regler landet over. Med kirkegårdens accept og så. Inspiration til gravsten og mindesten - Få inspiration til din elskedes gravsten. Her skal de konkurrere om at pynte det flotteste gravsted med gran.


Dyster i at lave det pæneste gravsted. I denne kategori får du inspiration til hvordan du kan gøre en gravplads flot med. Når man skal plante på et gravsted , skal man overveje at udvælge nogle af . Tilmeld dig vores nyhedsbrev.


Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du gode tilbu inspiration og rådgivning omkring vedligeholdelse af haven og . ET IDEOPLÆG TIL INSPIRATION. Udgiften til etablering af et plantedækket gravsted er større end etablering af et perlestensdækket . Denne vejledning er tiltænkt pårørende, der ønsker at etablere et såkaldt traditionelt gravsted. Inden du går i gang med etableringen, er der ofte flere ting, du bør .

Vendsyssel fik ny inspiration til, hvordan man kan anlægge et gravsted. Vil du gerne have inspiration til traditionelle gravsteder, så kig med her. Vil kan hjælpe dig til at skabe et personligt gravsted ! Vi kan give dig råd og vejledning og du kan spørge os til råds om den langsigtede planlægning vedrørende . Vi håber denne information over hvad Fredens Kirkegård kan tilbyde, kan være en inspiration for pårørende, der står overfor at skulle vælge gravsted.


Helt bogstaveligt: Til hans gravsted har hun overført materialer fra den have, som han anlagde til hende. Graveren anviser begravelsespladser på kirkegården og oplyser om kirkegårdens gravstedstyper og muligheder. Du kan hente inspiration til planter på nettet.


Eller få et virtuelt gravsted på nettet med virtuel mindevæg, hvor alle kan skrive et sidste farvel. Det er bare to eksempler på, hvordan danskerne . Her kan man altid få inspiration til, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke er hensigtsmæssigt. På Visby Kirkegård er det kun muligt at vælge et traditionelt gravsted.


Besøg stenhuggerne og få inspiration. Når du som pårørende skal arrangere en begravelse, skal du også tage stilling til, hvor afdøde skal ligge – hvis ikke ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg