mandag den 21. juli 2014

Bygga altan på mark

Med tryckimpregnerat virke kan du bygga ditt trädäck direkt på marken. Vi visar dig hur du går till väga. Man behöver inte alltid plinta en stomme för exempelvis altaner och uteplatser.


De kan byggas direkt på mark. Många trädgårdar är flacka och där finns ingen .

Ett trädäck helt i marknivå är enkelt att åstadkomma. Men det blir en del grävning för att däcket ska hamna i nivå med den omgivande. Börja med Välja utförande, storlek. När du bestämt trädäckstyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar.


Du måste inte gjuta plintar för att få till ett schysst trädäck. Ofta går det lika bra att bygga trädäck på plattor. Följ guiden och bli klar på tre dagar!


Att bygga en altan kan öppna upp för fantastiska möjligheter.

En altan direkt på mark bygger man om husgrunden är låg och marken är något så när plan intill huset. För att bygga ett trädäck på mark utan tak behövs det i de. När du börjar bygga en altan på mark är det en bra idé att starta processen med en tydlig plan för projektet.


Hej Är inte så haj på att bygga men vi planerar ett trädäck i trädgården. Själv så grävde jag bort gräset ner till stabil mark som var packat grus . Gräva för plintar eller plattor för trädäck på mark. Trädäck på mark , bärlina fäst i fasaden?


Här är guiden du behöver för att bygga en egen altan som passar dig, din. Har du tröttnat på din stenlagda altan kan du lägga ett trädäck ovanpå! Här är tre snygga lösningar: det klassiska, det med moduler och ett som . BOSTAD Bostad Tio kvadratmeter altan utökades till 35. Snickaren Andreas Larsson ger tips om hur du själv kan bygga ett trädäck hemma. Det viktigaste när du ska bygga ett trädäck är att du väljer ett trä som är behandlat för att stå emot väder och vin . Numera finns det ett enklare sätt att bygga ett trädäck.


Oavsett vilken typ av altan man bygger är det viktigaste att få allt i våg, säger Torbjörn . Så bygger du trädäck på betongplattor – tips med Kennet 1. Mät upp ytan Mät upp ytan där trädäcket ska ligga och markera med träpålar och spänt.

Så om jag vill bygga en altan på prickad mark och höjer marken 70 . I Stockholmstrakten är frostfritt djup 6 . Här får du tips när du ska bygga altan och altangolv av trätrall. Det finns många olika sätt att underhålla och rengöra en altan eller ett trädäck på mark. En bra början, om trallen inte är alltför smutsig, är att .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg