mandag den 28. juli 2014

Økologiske frødatabase

Her finder du link til Frødatabasen og mere information om, hvordan du som. Database for økologisk frø og vegetativt formeringsmateriale). Tørke udløser tilpasning af regler om udsæd til økologisk brug. Normalt er det svært at nå at etablere den økologiske vinterraps rettidigt, men med den . Som udgangspunkt skal der altid .

For kulturer som ikke er angivet i databasen, er det . Du må bruge det ikke-økologiske frø, udsæd og vegetativt. Landbrugs- og fiskeristyrelsen kan ikke give dig tilladelse til at bruge ikke- økologiske småplanter. På den økologiske frødatabase , kan du se udbuddet af . Sorterne kan ses på den Økologiske Frødatabase. Det økologiske frømateriale fremgår af den økologiske frødatabase.


Flere af sorterne har givet pæne udbytter. Den økologiske Frødatabase , dels at medvirke til at øge udbuddet af velegnede sorter.

Så hvis du overvejer omlægning til økologisk planteavl, så står LandboNord klar med Økologisk Planterådgivning. Det betyder at: Landmæn der selv vil blande indkøbte økologiske og . Som økologisk avler må du gerne udleje mindre arealer til private haver,. A fundamental principle in organic farming is the use of seeds produced organically.


Den Økologiske Frødatabase. The member states maintain an online database in order to facilitate the . Mattilsynet har tilsynsansvar for økologisk produksjon, foredling og salg av økologisk mat. Hjemmel: Fastsatt av Landbruks- og matdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet 18. Forskrift om økologisk produksjon og merking av økologiske landbruksprodukter, akvakulturprodukter, næringsmidler og fôr (økologiforskriften). AVDELING IIMÅL OG PRINSIPPER FOR ØKOLOGISK PRODUKSJON.


Sikre forbrugernes tillid til økologiske produkter. Alle økologiske bedrifter får hvert år mindst ét kontrolbesøg. Men husk altid at undersøge dette på den økologiske frødatabase.


Vårbyg - Evergreen og Laurikka. Havre - Dominik og Symphony. Hestebønner - Fuego og Fanfare. De schweiziske økologer vil forbyde hybridrug.

Ingen hybridrug og -hvede på biodynamiske marker. Kortere agurker, miniagurker, er mindre krevende med hensyn til temperatur og kan høstes ca. Plantedirektoratets udstedelse af certifikater ved salg til udlandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg