fredag den 18. juli 2014

Gærspand 30 liter

Gærspand , vinballon, gærungsdunke, plastdunke. Spanden er fødevaregodkendt, komplet med liter inddeling, låg, gærlås, tylle og tappehane. Denne gærspand er specielt velegnet til fødevarer. For idriftsættelse: Ventilen skal installeres i spanden med hvid ring på ydersiden.


Fordelen ved tappehanen er, at du kan tappe dit færdig gærede øl direkte på flasker fra tappehanen.

Anbefaling: Når man vælger at . Ekstra låg til liter gærspand. Låget kan også leveres med ekstra hul til varmelegeme. Skriv i bemærkningsfeltet hvis du vil have et låg med ekstra hul til. Plastikspand af fødevaregdkendt polypropylen med låg, og aftapningshane!


Udstyret med specielt forstærket øverste kant. Hvid polypropylen, der også er egnet . Gærlås Hævert Termometer Kapsler Grydeske der kan nå .

Jeg tilhører den gruppe bryggere, der er rigtig glad for en hane i gærspanden. Komplet liters gærspand inkl. Plastic, liter ) I en erkendelse af at infektionsrisikoen stiger . Trin for trin vejledning til all-grain ølbrygning - Brygstart brygstart.


Hæld to liter vand per kilo malt i mæskekarret (eller en gærspand ). Recirkulering (kun ved anvendelse af liter elgryde med taphane): . Start med at rengøre frugterne eller bærrene, fjern mug og råd. En vinballon, 25- liter med gærrær (vi anbefaler en liter gæringsspand). En ekstra beholder til anvendelse ved omstikning (en Liter gærspand er ideel). Udstyr til ølbrygning, gærspande x liter , 2kr. Stk gærspande x liter , kr.


Hjemmelavet kobberspiral til køling 1kr. Taphane til gærspand Vis her. Vinballon glasballon vinflaske l. Hæld 1-liter kogende vand over malten for at trække det sidste sukker ud af malten.


Temperaturen skal være under °C - ellers dræbes gæren når den tilsættes.

Fermentasaurus liter med starter kit, trykkit og trykmåler. Med et fermentasaurus liter starter kit har du. Gummipakning til gærspand og gærrør . Imens vandet varmes gør du mæskekaret klar, selv bruger jeg en liters gærspand af plast med taphane og indsatssi. Biltemas L gryder koster 37- og her og nu, er det en fin pris.


Svanen er et manifold systen til meget små kroner - og det blev afprøvet her for en-bryg siden, kun som test ;-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg