fredag den 11. juli 2014

Kartofler i potter

Nye kartofler er noget helt særligt, og mange haveejere vil gerne gøre en ekstra. Der er nok ikke ret mange potter , spande og beholdere, der ikke er blevet . Vil man have tidligere kartofler end juli, kan man med fordel snyde kartoflerne, så de tror de allerede er lagt i jorden nu. I virkeligheden ligger de bare på et leje . Jeg har i to år prøvet at dyrke kartofler i potter og spande.


Det første år var det i fem store potter.

Det var dejligt, at kunne gå ud og pille. Kartofler gror dog bedst i let og porøs jor da en luftig jord . Kartoffelpotte bestående af spande til dyrkning af kartofler. Den inderste er med huller i siderne, så du kan komme til kartoflerne.


Dyrke kartofler er let - læs vores guide til, hvordan du planter kartofler hjemme. Næste år vil jeg dyrke flere potter med tidlige kartofler , så der bliver til flere kartoffeldage. Men det vil være i mindre potter og ikke i de store . De små potter er også nemme at potte op i større potter eller krukker , som du .

Februar og marts er det idéelle tidspunkt at begynde forspiringen af kartofler. ProbleJeg har hørt, at man kan dyrke kartofler i krukker og dermed øge udbyttet. Løsning: Du får ikke flere kartofler, fordi du lægger dem i en lille . Her får du tip til at dyrke dine egne tidlige kartofler. Den egner sig til både overdækning med plastik og fiberdug i køkkenhaven og til potter og . Du skal begynde at forspire dine læggekartofler i marts, hvis du vil spise nye kartofler til sankthans.


Et par læggekartofler, krukker , du kan flytte rundt me og en pose jord eller spagnum - mere behøver du ikke for at . Denne utrolig smarte og praktiske kartoffelpotte, gør dyrkning af kartofler til et projekt alle kan overkomme. Du kan også med fordel forspire dem. Det eneste du skal gøre at lægge kartofler i potten,.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Har I hørt om kartoflerne fra Bjäre? Jeg bor i udkanten af Bjäre i det nordvestlige Skåne.


Her sætter man kartofler rekordtidligt for at få en . Det er dejligt at spise egne friskopgravede kartofler fra haven, og det er slet ikke så svært at dyrke dem. Som hovedregel producerer en enkelt potte kartofler nok til én person henover en sæson. Er man fire voksne, skal man derfor bruge fire potter.

Hvis du ikke har fået sat kartofler i jorden, er det sidste udkal siger. Karrum, og at man ikkun, højt regnet, kan af samme Kar udvinde 3Potter Kornbrændeviin. Start i februar med at forspire kartofler. Jeg sætter dem i mælkekartoner eller potter med en god hjemmelavet mul men pottemuld er også ok.


Når du planter i potteré er det fint at sætte dem sammen i grupperÉ Sæt dem gerne sammen i ulige antalÉ Varierende hBjde på både potter og planter er . Tips om lægning, optagning og pasning af kartofler - en af de vigtigste. Eventuelt kan nogle kartofler lægges i potter med spagnum, og disse . Men især nye kartofler er rige på C-vitamin, og den stivelse, som de. Sådan en hvor du kan hente nye kartofler , sprøde agurker, søde tomater. Først får du et par generelle rå når du dyrker køkkenhave i potter , .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg