tirsdag den 22. juli 2014

Havetraktor med liftarme

Du har et væld af muligheder for at opgradere din havetraktor og du finder de . Denne information deles IKKE med tredjepart. Starter og kører helt perfekt, lift, pto, bremser og . Så har havetraktoren fået monteret liftarme og lidt ekstra lys, har også. Jeg har gået og tænk på at lave nogle redskaber til min havetraktor.

Halløj Jeg er blevet den lykkelige ejer af sådan en lille gul satan (leyland 154) Jeg har desværre ikke fået liftarme med til den, og mangler også . Sælger den her MF diesel køre og starter rigtig godt fine dæk Pto lift arme osv virker fint. Traktoren er 1 original og virker perfekt, med undtagelse af lyset. Der medfølger den originale topstang. Med hydralisk svingbar kost og liftarme bag. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service: Vi ve at din bedrift er afhængig af at tingene virker hver dag, og også i morgen.


Stiga Park Pro havetraktor. Wheel horse c-1med støbejernsbagtøj.

Havetraktor på den hårde måde. Nye Fordæk med Lige streger. Denne type græsklipper har under skjoldet en vandret rotor med et antal støbte. Armlæn, med joystik til liftarme bagpå.


Gårdspladsrive Gårdspladsharve GM elektro-rive 12V Rive til havetraktor eller ATV . Fabriksny professionel slagleklipper med hammerslagler, modkniv, samt beskytterrør, både til. Rtraktorer er enkle, praktiske og funktionelle, med en optimal effekt-til-vægt- forhol og de tekniske specifikationerer rettet mod. Med græsdæk, liftarme og PTO i bag.


Gennem mange år har vor eksportafdeling opkøbt mange brand- og trafikskadede maskiner – og med stor succes. Ved ophug af sådanne maskiner bliver de . Tool vervoerder Info:Professionel havetraktor med hjuls træk og hydrostat. Den kan stilles skråt ved at flytte liftarme i de forskellige beslag på den. Meget kraftig vejhøvl med højstyrke stål på alle skær. Vejhøvl til ATV, havetraktor , bil mv.


Snerydning med havetraktor i 4K ( clearing snow with garden tractor in 4K ) – Duration: 1:01. Trepunkt Lift med topstang til havetraktor. Vi tilbyder diagnostik, rådgivning og behandling med personligt ….

Dyrlæge tager på hjemmebesøg med … RIBE: “Det. Tilbehør havetraktor , Liftarme CM. Ekstra løse liftarme til andre.


Der skal sidde en person med førerbevis på traktorens sæde, når motoren er startet. Brugeren skal være kendt med alle funktioner på fræseren. Igangsætning af fræseren Tilkobling af traktor Liftarme sættes på pin bolte i højre og venstre side .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg