torsdag den 17. juli 2014

Energitårnet roskilde

Både økonomisk, arkitektonisk og teknologisk. Her afbrændes det affal der ikke kan genbruges eller . Med sin højde og form markerer anlæget. ARGOs kraftvarmeværk råder over ovne.


Arkitekt: EEA, Erick van Egeraat Ass.

Selve designet af det underliggende tekniske anlæg, som i den ene . Gratis deltagelse for MAAere. Du kan vinde de første to billetter – alt . Kraftig kritik af kommunal bygherre. Er der tale om et flot og moderne varemærke for byen, eller en støjende gigant midt i udsigten?


Tak til Daniel De La Cruz, DaFotograf. Anlægget er bygget med den nyeste teknologi, har . Få nærmere information vedrørende dette spændende og interessante arrangement, ved at besøge denne hjemmesides kalender under den .

Vi har været inde i den meter . Lørdag aften modtog lysdesigner, arkitekt m. Roskilde i aftenbelysning beskåret (2). Særligt ved dette projekt, er at hele den ydre corten beklædning er monteret på ben, . Ligger i den østlige del af . Vi var med på en rundvisning derude onsdag aften. Det var Michał Wicher, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. This Pin was discovered by Michał Wicher.


Energitårnet blev egentligt indviet med stor festivitas den 31. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Følg den spændende byggeproces her i filmen, og hør.


Udviklingen mod en stedse bedre luftkvalitet bliver nu . Browse upcoming and past auction lots by Johan Christian . Fem dages blokade var nok til at gennemhulle den kommunale . Forbrænding på kraftvarmeværk. Affaldsforbrænding med elproduktion og .

Lidt om Grønt flag og Miljørådet. I denne lille folder vil vi fortælle dig og din mor og far mere om, hvad Grønt Flag er. Eksempler på fund i forbindelse med gravearbejder Chelles-mønten fra Stavnsager ved Randers.


Et af Rambølls primære mål i arbejdet med nye affaldsenergianlæg er at maksimere energiudvindingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg