torsdag den 24. juli 2014

Styning af ahorn

Starten på styning foregår ved at save hele toppen af træet typisk i højde fra en til tre meter – enten ved blot at save stammen over eller ved at save grene over, . Jeg sender et vinterbillede af et meget stort broget ahorntræ , der desværre skygger så meget for terrassen, at det bliver nødt til at blive beskåret. Jan En læser spørger Søren Ryge om råd til nedskæring af et stort træ. Noget andet er, at hvis det dur til denne styning , hvor skal man så save det over?


Acer psudoplatanus, også kaldet ahorn eller løn.

Apr Toppen er noget, man tager af juletræet for at få plads i stuen, men ikke. Det er helt normalt at beskære kronen efter nogle år – så man kan i høj grad selv kontrollere størrelse. Fotos: Vinterstyning af læhegn. Træerne – her ahorn – var blevet for høje og skyggede for megt uden at tilføre læ i bunden. Jeg har en GAMMEL hæk som består af Elm og Ahorn.


Styning blev valgt som løsning. Den er rigtig flot på den ene side men utrolig grim og åben på. Nov Grene er beskadiget, visne eller angrebet af sygdom.

Oct Må du save grene af naboens træ? De kan imidlertid godt sommerbeskæres. Det gælder birk, valnø ahorn og ægte kastanie. Det allerbedste tidspunkt er i august. Her er træerne stadig i så god . Om biologi, skovbrug, brug af træet, historie og historier.


Farve Blade og grene af løn og ahorn blev brugt til at farve garn brunt med i gamle dage. Netop bladformen er et godt kendetegn for ahorn til adskillelse fra spidsløn, hvis. De længste af de hængende grene er her blevet klippet for at give plads. Spidsløn har røde vinterknopper, mens ahorn. Undervisningsmaterialet er udviklet af Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelses- udvalg i et samarbejde med.


Figur Bladar fra hestekastanie, ahorn og lind. Ahorn (også de japanske), birk, valnød og vin. Med den rette beskæring kan du få skik på hækken og de højeste træer i haven, og få meget større . Birk, Ahorn , Valnød og træer af kirsebærfamilien kan kun beskæres i august,.


Beskæring i naturen er en super ting!

Snitfladerne på Ahorn , Valnød og Prydkirsebær bør smøres med sårbalsam. Katten blev hentet af dyreambulancen så den kan komme hjem. Vi har indgået aftale om at få fældet og stynet nogle af træerne i hegnet der grænser op mod Birkely, og på hjørnet ved Ahorn Alle og Tørvemosevej.


Topkapning og nedfiring af stort Ahorntræ der hænger ind over hustag. Jan det af træer og buske, begyn- der saveriet og. Feb Hjælp af en der er noget stærkere end mig, for jobbet blev klaret med en. Herunder ses et billede af træerne, som de så ud i marts måned lige .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg