onsdag den 16. juli 2014

Storsække

Storsække eller big bags – det kommer ud på et. De anvendes især til materiale i pulver- eller granulatform. Vi leverer storsækkene efter individuelle krav og kan . Venligst kontakt os såfremt du har behov for større kvantum, eller hvis I har andre krav til . Køb alt fra få stk til hele containere - se mere her på siden.


Ideelle til forskellige typer af gods ligefra fødevarer til foder og div.

Bredt udvalg af jor san grus, skærver og dækbark. Husk vi altid har hurtig, billig levering. Køb online eller ring os for personlig service!


Med big bags (også kaldet storsække ) har du mulighed for at pakke, håndtere og transportere store mængder gods, de kan benyttes til alle typer af gods. Ved farligt og risikabelt godset er, benytter man UN godkendte bigbags og storsække , som har UN godkendelse. Havemul jord og gødning fra danske GreenBio, leveret i praktiske bigbags og storsække.


Dette er vores sidste skud på stammen i vores sortiment. Vi har udarbejdet en kran løsning, storesække kran til traktorens lift .

Vælg mellem flere varianter fra Champost m. Levering af disse bigbags - storsække er inkluderet i prisen (gælder brofaste øer i danmark). Har tidligere været brugt til oplagring af kartoffelprotein. Køb produkter i storsække på vores webshop solumbigbags. Standardprodukter: SuperMuld.


Procudan har igennem flere år leveret storsække (bigbags) og PP-sække til mange forskellige formål, alt lige fra fødevarer til sand og grus. Ingen grund til at skovle længere. MEDLEMSNYHED - Thorpal BigBag Divider fra Olitec Packaging giver helt nye muligheder for at transportere og lagre storsække på en effektiv . Et godt alternativ til anden strøelse- både i forhold til kvalitet og pris. Spar ekstra ved køb af flere storsække. Hos Bilka finder du blandt andet Danmarks største udvalg i granitskærver.


Granitskærver findes i grå, rød. Bigbags kan laves efter individuelle krav og kan anvendes i fødevare- og medicinal . BigBag Silo til varer i bigbags eller storsække. Nem tømning af bigbags og storsække med en Bigbag Silo, minimere spild ved tømning.


En fast hård pille uden smul med høj brændværdi, kan anbefales til stort set alle typer . Produktbeskrivelse: Marlon storsækketømmer er en flytbar tømmestation, som kan flyttes med truck eller kran. Tømmeren har en kapacitet på m som svarer .

Big Bags Fabrikat Fulton Pacific. Både med pallegafler og aftagelig arm for storsække. Konceptet med genbrugsstorsække, som ses på billedet foroven, forenkler og effektiviserer produktion, lagring og salg af brænde i storsække. Han har med årene opbygget en rationel håndtering af træmel.


Se prisen med levering med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg