tirsdag den 29. juli 2014

Wimex komposit hegn

Klik her og besøg vores hegn showroom . Prøv vores hegnsberegner og få viden om hvad du skal bruge og hvor meget hegn der skal bruges. Underkanten af det færdige hegn skal være mm over jorden i. Hurtig levering og stort udvalg af havehegn online ved dansk forhandler. Find dit nye hegn i wimexs Web showroom hvor du kan se alle muligheder de kan tilbyde. Når du har beregnet det du skal bruge bedes du downloade PDF filen og sende den til . Vendbare terrassebrædder, der ikke angribes af rå svam el.


Davidsen komposithegnEksklusivt og vedligeholdelses frit hegn bestående af galvaniserede stolper, U-profiler, topprofil samt kompositbrædder. Kom og få et tilbud på dit nye hegn ! Wimex hegn er fremtidens hegn. Det gør det nemt at spotte kvalitetsstemplet, uanset om det er trægulv, facader, hegn , terrassebeklædning eller isolering, du er på jagt efter. Nyt skud på komposit -stammen.


Komposit Hegn Basis profil – Inkl. Terrasseplankerne er lavet komposit , som er en sammensætning af nåletræ og genbrugt plast. Så blev det tid til at komme lidt igang med hegn på ridebaner og folde igen. Monteringsvejledning downloades på kirkedalkomposit.


Kvaliteten er helt i top, og du kan derfor nyde dit WPC- hegn mange år ud i fremtiden. Vi har knyttet Moland-navnet tættere til vores enkelte selskabers navne for at synliggøre det tætte tilhørsforhold. Hegn i haven, så se vores pakke tilbud på 180cm i meter længde. GEAVISEN ESBJERG TIRSDAG DEN 29.


De twistede/snoede samlinger er karakteristiske for et trådflettet hegn. Så se vores udvalg af komposit hegn fra Kirkedal her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg