mandag den 13. oktober 2014

Stedsegrønne træer til krukker

Der findes mange forskellige sorter af opstammede træer , både store og små. Mange fås med blomst og smukt løv. Men til små træer eller opstammede buske er krukker absolut også. Især de slanke stedsegrønne krukkeplanter virker godt som små træer i beplantningen af f. Køb opstammede stedsegrønne træer og buske til gode priser hos Jespers Planteskole.


Opstammede stedsegrønne træer kan også plantes som busk.

Populære stedsegrønne planter til dine krukker. Nålene er sølvagtige på yngre træer og bliver mere blålige med alderen, og i modsætning til Lærk, beholder . Jeg kunne godt tænke mig opstammede træer i krukker foran vores hoveddør – de. Blomster i krukker er både smukke og praktiske. Japansk azalea kaldes også japansk rhododendron eller stedsegrøn azalea. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af træer til haven, lige fra løvfældende og stedsegrønne træer til japanske kirsebærtræer.


Derfor er stedsegrønne planter og stedsegrønne træer perfekte til dig, der ikke. Buksbom i krukker bør vandes ugentligt og gødes med jernholdig gødning.

Læs hvilke blomster og planter, der egner sig godt tll krukker. Til gengæld har du en stedsegrøn krukkeplante hele året. Er der plantet stedsegrønne planter i krukken, er det vigtigt, at den er. Fordelen ved at have disse små træer i en krukke er, at de sagtens – i . Se det store udvalg af opstammede små træer og buske hos Plantetorvet.


Find dit opstammet træ online. Velegnet solitært, som hæk eller i krukker på terrassen. Stedsegrønne planter giver haven et frodigt præg hele året rundt.


Det er dyrt og ressourcekrævende at fylde den ene krukke efter den anden. Buske, træer og stauder, der kommer igen år efter år og bare skal . Du kan altid opnå en smuk helhed ved at vælge en grøn løsning. Det kan være som hegn, i en stor krukke til at dække et brønd-dæksel eller opstammet . Velegnet mindre haver, bede, kirkegårde eller til krukker ( Obs. vær opmærksom på at der ikke gives grogaranti på planter i krukker ). Desuden er der et stort udvalg i flotte krukker. Hvis du søger store stedsegrønne planter, er du kommet til det rette sted hos os.


Bag surbunds-afdelingen har vi har en særlig afdeling af planteskolen, . Jeg overvejer en opstammet busk eller et lille træ til en krukke så stor.

Laurbærkirsebær er en stedsegrøn busk, som kan opstammes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg