onsdag den 8. oktober 2014

Spildolie afhentning

Afhentning af spildolie (motorolie og industriolie) til genanvendelse. Vi tilbyder forskellige indsamlingssystemer, afhængig af logistik og mængden af affald. Indsamlingen sker gennem et net af tank- og . Her kan du nemt og hurtigt bestille afhentning af din spildolie.


Vi har sikker og miljørigtig håndtering af olieaffald. Mere sikkerhed og mindre papirarbejde.

Hejsa BG Er der nogen der ved om man kan få afhentet spildolie som privat? I tillæg til vores samarbejde med Castrol Danmark om salg af smøreolie, Roug om salg af olietanke og Kongskilde om salg af . Se det store udvalg af varer, der foræres væk på DBA. Smøreolie - produktgrupper der ikke er pålagt . Oliebranchens indsamlingsordning for spildolie har pr. Alternativt kan man bestille afhentning på firmaets hjemmeside. Spildolie : Bemærk at du evt.


Se tømningskalender, bestil afhentning eller bestil ekstra tømninger.

Vores primære forcer er kvaliteten i vores arbejde, miljøvenlig håndtering af spildolie og højt serviceniveau i form af afhentning rettidigt. Marius Pedersen henter din spildolie eller tomme tromler senest to uger efter, du har bestilt en afhentning. Vi forhandler Shells smøremidler, dieselolie, fyringsolie, tilbyder oliefyrsservice og afhentning af spildolie m. Shell pålægger et spildoliegebyr på de smøreolietyper, der genererer spildolie. KOB, hvorimod lRF foretager afhentning fra virksomhedeme. Som nævnt tidligere, foretager begge selskaber indsamling af blyakkumulatorer samt spildolie , . Du bestiller afhentning direkte hos Marius Pedersen, som.


Ligeså skal du have styr på, hvor meget og hvordan du bortskaffer spildolie. Søg på internettet på spildolie efter firmaer der tilbyder afhentning. Bestil afhentning af farligt affald. Vi afhenter alt farligt affal undtagen eksplosiver og radioaktivt affald. Vi sørger for afhentning og afrapportering til offentlige myndigheder.


Specielt velegnet til opsamling og transport af større mængder spildolie. Vore priser dækker alle omkostninger herunder fragt, emballage og olieafgift, der også dækker gratis afhentning af spildolie. Udover dette sortiment tilbyder vi . Spar op til på Jeres kølesmøremiddel.


Du kan også få rådgivning om deklarering, transport, behandling og . Reducer indkøb af kølesmøremiddel.

You have no items in your shopping cart. Farligt affald blev tidligere kaldt olie- og kemikalieaffald og omfatter f. Har du brug for afhentning af spildolie , kan du bestille dette hos .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg