fredag den 31. oktober 2014

Hosta i krukker

Her får du hostaentusiast Kirsten Lyngs tips til at dyrke hostaer i krukker og potter. Planten udmærker sig ved at . Græsser kan faktisk være sindssygt flotte i krukker. Hvordan plejer jeg hosta i krukker og i haven?


Få svaret her og hent masser af havetips og gode ideer. På den måde kan du placere hosta , .

En god veninde inspirerede mig til at plante hosta i krukker - og hvor har hun ret. I slutningen af oktober sættes krukkerne under et halvtag og de vandes ikke. Giv kalciumholdig gødning og fortsæt med at holde øje med sneglene.


Hvis der plantes nye planter skæres alt eller hovedparten . Både blade og blomster er smukke og dekorative i bede og krukker. Vælg rimeligt store krukker for at undgå, at de tørrer for hurtigt ud. Suppler gerne med bladvækster – f. På terrassens rækværk hænger der en masse krydderurter, så man nemt kan gå ud og klippe lidt grønt til aftensmaden.

Hosta i krukker vandes dagligt. Ens krukker og planter giver et roligt og harmonisk udtryk. Her er det hosta , som er fin både med og uden blomster. Stort sortiment af hosta , bestil online og få leveret lige til døren uanset hvor du. Men læg krukken ned så hostaen ikke forsumper i . Mange har også lang blomstringstid . Jeg viser deg steg for steg hvordan plante hosta i potte.


Krukker med stil gir deg innføring i både det praktiske og. Lurer på om hosta overvintrer bra på et planterom der det er ca. Fem flotte sensommerplanter til dine krukker. Du kan sågar nøjes med at plante krukken til med hosta og lade. Det er oplagt at plante hosta i krukker.


De andre tre krukker er disse, der også har en god størrelse. Dem overvejer jeg at sætte hosta i. Er blevet lidt vild med tanken om flere hosta. Har du en solrig plads, du gerne vil beplante med hosta , er det også muligt.


Så skal du købe specielle sorter, der tåler at stå i sol, fx Fragrant Bouquet. Selvom det kun er ti dage siden, at han åbent sendte en gevaldig sviner afsted mod sin halvsøster, Meghan Markle, da han i et brev til Prins .

Er du lei av å kjøpe nye planter til krukkene hvert år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg