onsdag den 8. oktober 2014

Kvansnaps

Kvan er en fin toårig haveplante med smukke skærme. Den kaldes også Nordens ginseng. Kvansnaps er god med en øl til sommerens retter. Den er både smuk og kan meget.


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40. På Grønland spiser man friske kvanblade, som vi spiser bladselleri.

Roden kan renses og koges og . Næsten alt på kvanplanten kan bruges. Det er en smagssag, hvilken del der giver det bedste resultat. De friske blade giver en meget anderledes kryddersnaps . Kvan snaps (Angelica archangelica).


Put et blad i en flaske vodka. Farven i kvansnaps er klar limegrøn. Smagen er hen af internationale drinks som gin.

Meget fin og elegant kryddersnaps. Vil man gøre brug af kvanroden fra Angelica archangelica, kan man grave den op, vaske den grundigt og skrælle den, hvorefter den lægges i . Det er sjovt at lave sine egne snaps og drikke dem bagefter. Bland et par lakridsrødder i en klar snaps og lad det trække et par dage, så har du en lækker . Fremgangsmåde: Både ro blade og frø kan bruges til udtræk. HINDBÆRVODKA MED MYNTE Tid: ca. Lidt om urter, deres anvendelse og udseende og en dag også en smule om kemien bagved.


Fyld et syltetøjsglas halvt op med blåbær. Den anden indeholder urtesalt og urtete med . Tur op ad fjeldet gennem skoven. Krydderplanter og strandkvan til snaps. Kildevand med citrusbrus kr.


Esrum Kloster Brændevin cl. Jeg har en kvan, den er lidt forkølet og det er den altid da den simpelthen ikke kan have det fugtigt nok på denne sandjord. Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요.


Søren Gregersen og Martin Breum skåler i en velfortjent kvansnaps , der kommer fra Kvann Kompagniet. Du kan læse mere om Martin Breum .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg