fredag den 31. oktober 2014

Marokko fliser badeværelse

Hos gulv og fliseeksperten kan du købe marokkanske kvalitets fliser fra bl. Lad ikke følelsen fra ferien blive ved middelhavet. I bringer den med hjem og ind i jeres køkken eller ba med disse smukke og utrolig flot lavede fliser. Marokkanske Fliser til gulv og væg.


Disse fliser er en håndlavet, og findes i mange forskellige farver og mønstre. Er frostsikker og tåler gulvvarme.

De marokkanske fliser vinder større og større indpas i de danske hjem. Bruges til gulv og væg, i alle boligens rum. Også i køkken og badeværelse.


Mosaikhjørnet har over års erfaring inden for fliser , klinker og mosaik. Apr Badeværelse : Vi har samlet helt unikke fliser , som kan forvandle dit neutrale. Fliser af natursten, terracotta, skifer og væg fliser. Fransk landkøkken, AGA komfurer og.


Jul Her er marokkansk -inspirerede cementfliser mikset på kryds og tværs i et australsk badeværelse. Det lykkes på trods af de forskellige mønstre, .

Så nu installerer og sælger vi. Innovations badeværelse eller traditionelt badeværelse. Kvänum Køkken tilbyder eksplicit udvalg i badeværelser. Hos STARK er vi specialister i fliser og klinker.


Derfor kan vi også tilbyde dig et stort sortiment med mange forskellige varianter, så du altid kan finde de perfekte. Danmarks førende leverandør af fliser til byggeriet. Det bruges ofte som bordplade og som gulvfliser på badeværelset og i køkkenet.


Som eksempel kan nævnes de meget populære marokkanske fliser. Inspiration med fliser , klinker og mosaik får du når du besøger Flisestudiet kreative. Sep Har du et ældre badeværelse , som savner lidt charme? Oct Få inspiration til et enkelt badeværelse med kant skabt af BadArkitekten. Signes badeværelse , hvor de marokkanske fliser pryder gulvet.


Hvid flise til dit badeværelse - eller brug den på et hjemmelavet kakkelbord! Feb Til badeværelset , køkkenet, gulvet eller væggen – vi guider dig gennem kendetegnene ved forskellige typer af fliser , hvor de kan anvendes, . Jun Giv badeværelset et etnisk præg med mønstrede fliser og hammam. Køb og salg af Fliser og klinker til vægge og gulve på DBA. Fliser i overskud - uafhentede bestilinger og lignende.


Sep Få inspiration til dit nye badeværelse i vores store guide.

Badeværelset ryster af nordisk kulde med lyseblå fliser , gråt badeværelsesmøbel og et sort. Klassiske franske fliser på væggene og marokkanske fliser på gulvet. Har du behov for nye fliser til badeværelset , køkkenet, gangen eller et helt fjerde rum?


I så fald kan du med fordel tage et nærmere kig på vores udvalg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg