mandag den 13. oktober 2014

Giftige planter for katte

Det betyder ikke, at de vil elske hinanden. Planter der er giftige for katte kan forårsage alt fra mild . Vi har kigget lidt på hvilke blomster og planter som er giftige for din kat. Nogle planter er så giftige , at katten kan . Mange planter er giftige for katte undgå disse planter, og finde ud hvilke planter ER GODE TIL KATTE - Klik her. Rigtig mange af vore stueplanter og buketblomster er giftige for katte. Man kan håbe at katten holder sig til kattegræsset - men der er ingen garanti.


Her er så en - helt sikkert ufuldstændig - liste over planter man skal gå mere eller. En af de store forskelle på katte og mennesker er dog alle slags løgplanter, . Adgang til gnave grønt kan være en god måde at stimulere og forkæle dine ( inde) katte på. Men mange planter er giftige for katte. Opkastning Diarré Savlen Synkebesvær Irritation i mundslimhinde. Giftige planter kan give forskellige symtomer.


Desværre, er ikke alle planter og grøntsager sikre . Disse planter er giftige for hunde og katte. Har du kæledyr, skal du være på vagt overfor, hvilke planter og afskårne blomster, du tager . Jeg synes det er ret besværligt at skulle have en siders lang liste over giftige planter med ud at købe ind - eller se en fin blomst og ikke vide . Nedenstående planter er giftige for katte , nogle er endda dødbringende, andre bliver katte syge af. De mest almindelige planter, katte ikke kan tåle, er: Hibiscus. Katten elsker at kravle igennem planterne ude i haven, når han i sele ude i haven , men der er en masse, som er giftige i mere eller mindre . Du finder underskriftsindsamlingen her. Når det gælder hyacinten, er det især løget, der er giftigt for katte.


Mange katteejere har opdaget indendørs og udendørs planter , som ikke er giftige for katte , der har fatale virkninger på katte på grund af pesticider og . Katte karakteriseres som rovdyr, dvs. Med den rigtige viden, en kurv over armen og et par gode vadesko, kan naturen være et stort åben spisekammer. Der er gode muligheder året rundt til at tage en. Blade og blomster kan være farlige for katte. Julerose, hyacint, amaryllis og flere andre planter meget giftige og ikke egnede til at have derhjemme, hvis . Der bliver snakket, skrevet og spurgt flittigt til planter katte ikke kan tåle, måske særligt med fokus på giftige stueplanter som katteejere skal . Der er altid planter i en have eller miljø i et hjem.


Daarom plante en liste over giftige planter for at holde din kat sund. Listen er lang, da katte er utrolig følsomme overfor mange planter. Fra Dyrenes Beskyttelses hjemmeside: Der er en lang række stue- og haveplanter, som er giftige for katte. Det gælder blandt andet: Påskelilje .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg