tirsdag den 14. oktober 2014

Formklipning juletræer

Formklip af juletræer har bredt sig. Vi startede så småt for år siden, og siden er det bare blevet større og større, fortæller Jørgen Jensen, . De anvender så vidt jeg kan se samme metode for alle arter, som de anvender til juletræer , således arter af Abies, Picea, Pinus, Pseudotsuga. Der findes flere forskellige metoder til formklipning af juletræer.


Indledningsvist starter man med en grundklipning, typisk når træerne er ca. Pasning af prima kvalitet juletræer.

Et juletræ er et grantræ, som er tilpasset forbrugernes ønske om, hvordan træet skal se ud. Bundklipning er en proces, der giver træerne luft i bunden, ved at klippe den nederste krans . Juletræer bundklippes og formklippes , samt regulering af topskud. Vi vil forsøge, at afsætte juletræer , pyntegrønt og pottegroede juletræer.


Skovdyrkerne viser metoder til grundklipning til grundklipning af juletræer. Form klipning , top reduktion og grenretning er afgørende for sikring af kvalitets træer. Målinger og registreringer i forbindelse med mekaniseret formklip af juletræer med . Produktionen af juletræer foregår hele året. Juletræet skal have en pæn kegleform, det skal være regelmæssigt og tæt .

FORMKLIPNING med motoriseret hækkeklipper. SK SKOVKULTUR er producent af paller til juletræer og pyntegrønt. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vores hovedafgrøde er Nordmannsgran juletræer , men vi producerer også i. Det er derfor med stor ydmyghed og stolthed at vi producere vore juletræer , når vi i. Ny hydraulisk klipper gør formklipning af juletræer til en leg. Se de mest almindelige arter til produktion af juletræer og pyntegrønt.


Nødvendigt med formklipning. Herefter begynder vi med formklipningen , som er det mest tidskrævende . Krav og kvalitet af pyntegrønt og juletræer er opstillet herunder. Derudover kan formklipning frembringe meget flotte træer.


Det sker med maskine, hvor træerne stammes op i . Vi dyrker nordmannsgran efter de mest moderne metoder,. Et år eller to før juletræerne er færdige, formklippes de træer, der har behov for det. Skovloven tillader dyrkning af juletræer og pyntegrønt i kort omdrift på op til af arealet i fredskov.


Oprydningsarbejdet i juletræskulturen venter efter sidste sæson. De tilbageblevne træer kan herefter tilklippes, så de kan sælges som juletræer senere. Syd for Odder kan I selv fælde jeres juletræ.


Sådan laver vi juletræer på Bakkegården.

Træet til venstre har en skæv bund. Vi gør meget ud af forædling og formklipning af det enkelte træ. Nogle af vores specialer er Disney- juletræer , tætte og fine træer, og ikke mindst . Du har måske selv juletræer , og ønsker at lære mere om optimering af plantning, gødskning, sprøjtning og form klipning.


Fældning af vanskelige træer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg