mandag den 20. oktober 2014

Helstegt pattegris grill

Denne grill er et oplagt valg hvis du har mange arrangementer med servering af helstegt pattegris - med sin kraftige motor og spyd sikres en stabil stegning. Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Helstegt Pattegris til salg på DBA. Imponer dit selskab som en grill -pro.


Vælg helstegt pattegris eller hvad du vil grille - Vi fylder vi køletraileren. Grill selv til din næste grillfest.

Udlejning af grill til pattegris, Udlejning af grill på hjul til helstegt pattegris , men kan også bruges som alm grill. Vi har haft slagter her til at grille helstegt gris, det tog timer - og den. Nu skal vi lave noget hel pattegris her på næste-lørdag, og vi bliver nok . Helstegt pattegris med alt hvad du skal bruge - specialudviklet engangsgrill og udførlig guide til udskæring.


Kan tilberedes både med og uden kok, men kok anbefales. Kok afregnes særskilt og direkte med . Vi har lavet en video for at vise hvor let det er SELV at grille og udskære en.

Du låner naturligvis grillen gratis hos os, såfremt du . Se vores mange lækre menuer med helstegt pattegris. Store og små arrangementer til alle anledninger. Alle priser på helstegt pattegris er inklusiv grillcater, grill og kul, tilberedning og udskæring og vi går ikke før alle er mætte. BBQ spareribs, hot chicken wings, grillet og let røget oksekø bagte kartofler og kryddersmør, grill stegte . Ligeledes kan jeg anbefale, at du, hvis du ikke selv har en grill , der er egnet (stor nok) til en helstegt pattegris , lejer en grill , der kan rumme en . Vi har flere forskellige løsninger alt efter hvor meget I selv har lyst til at lave.


Vi har stor erfaring i at grille året rundt og vi vejleder dig gerne i . Vi griller helstegt pattegris året rundt til store som små arrangementer og fester. Det muligt selv at hente grill , gris og tilbehør eller få leveret og selv grille. I selv at grille den helstegt pattegris er det også muligt, den helstegte pattegris bliver leveret i lukket grill sammen med kilo kul.


Vælg slags salat og slags kartofler. Med tilbehør og friske krydderurter. Det er et festmåltid man bør lave . Rustik salat med balsamico og semitomater.

Udover helstegt pattegris kan vi også lave helstegt lam eller vildsvin. Hjemmelavet grillmedister, marinerede nakkekotteletter, marinerede kyllingefilet , garantimøre bøffer, med salatbar, kartofler, flutes og dressing. Hos Slagter Thomsen i Slagelse byder vi på helstegt pattegris til fest. Skal du bruge en helstegt pattegris til fest?


Du kan hente pattegrisen, hvis I selv vil grille ,. Mixed salat samt pastasalat. PATTEGRIS UDEN TILBEHØR PRIS PR. Sprød grøn salat med dressing. Vi medbringer grill , stiller op og tager. Afhent dine bestilte varer uden om køen i én af vores butikker eller få leveret i hele Storkøbenhavn for 50.


Z- BBQ GormetRoaster kulgrill - Vi er lagerførende og kan levere fra dag til dag. Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar ved telefonerne. Vi forsteger grisen hjemmefra og griller færdig hos jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg