torsdag den 30. oktober 2014

Flæskeklanner larve

Flæskeklanneren (Dermestes lardarius) hører til klannernes familie (Dermestidae). De voksne biller er brunsorte og . Flæskeklanner Det gamle folkenavn: ”Klanner”, betyder skade og fortræd og bruges i dag om en gruppe biller (Dermestidae). Vi har omkring arter af klannere . Flæskeklanner (Dermestes lardarius). Historie Betegnelsen klanner stammer fra et gammelt oldnordisk or som betyder skade eller fortræd.


Den voksne flæskeklanner er - mm lang. Den er først og fremmest brunsort. Flæskeklannerens larve bliver op til mm.


Den er mørkebrun på oversiden, . Skadedyrskontrol Danmark bekæmper Flæskeklanner som er et skadedyr. Flæskeklanner (Sort brunlig med et beige bånd midt på kroppen med sorte pletter); Husklanner (Sortbrun); Brun pelsklanner (Brun). Har du problemer med flæskeklannere? Læs mere om flæskeklanneren her og hvilke skader de kan forvolde.


Vi kan hjælpe dig af med dem. Flæskeklanner (Dermestes lardarius). Flæskeklanner kan hurtigt sprede sig til flere ejendomme, og det er derfor vigtigt at.


Det tager omkring en måned for flæskeklanneren at udvikle sig fra larve til . Dens larve kender vi vist allesammen så udmærket fra hindbærrets inderside. Flæskeklanner (Dermestes lardarius) her nedenfor er en ganske nydelig bille, . Er der et bud på, hvad denne fyr bliver. Birte Hilberg har. Det er Klanner, er ret sikker på Flæskeklanner. HER.


Mvh. Hvilket insekt har jeg fundet ? Hvilke larver? Hvilket væsen. Små dyr i hus og have https://books. Flæskeklanner Dermestes lardarius 7-mm. Sort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg