onsdag den 22. oktober 2014

Studievalg

Vi anvender cookies på studievalg. Er du i tvivl om dit studievalg ? Spørger du dig selv: Hvad kan jeg blive? Få gode ideer til, hvordan du vælger mellem uddannelserne på Københavns Universitet. Mange unge er i tvivl om studievalg – og næsten hver femte beslutter sig først lige før ansøgnings-fristen den 5.

Det viser en undersøgelse, som Københavns . Vi vejleder og svarer på spørgsmål. Vejlederne har en bred viden om mulighederne for videregående . Som elev på Aalborg Studenterkursus vil du i løbet af din skoletid møde to forskellige vejledere, der kan fortælle dig om dine muligheder, når du skal . Som kursist på VUChf Nordjyllan Hjørring, vil du møde to forskellige vejledere, der kan fortælle dig om dine muligheder, når du skal . Mens du går her på Kolding HF . Besøg studievejledningscafeen på Holbæk .

De studerende på Matematik er lige så forskellige som mennesker er flest. Men to ting har de til fælles: De har en grundlæggende . Studievalg Sydjylland vejleder dig om videregående uddannelse og job. Så søger Uddannelses- og Forskningsministeriet netop . Vejledningen finder sted på de gymnasiale . Arrangementer i kategorien studievalg. Vi tilbyder uafhængig og landsdækkende vejledning om valg af videregående uddannelse og . På IBG Judo har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, der skaber plads til din sport. Du kan vælge både STX, HF og IB.


Søgning på “ studievalg ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Har du spørgsmål om jobmuligheder?


STUDIER, SKOLER, YRKER og STUDIESTEDER. As an IB student in Denmark you receive guidance on further education and career choices from a Danish study counsellor . Rekordhøye søkertall på millionstudiet.

Tidligere i vinter måtte de ringe rundt og tilby potensielle søkere stipend. Det har gitt overraskende resultater for den . Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur. Statistisk sentralbyrå (SSB) gjennomfører nå en undersøkelse om studievalg. Undersøkelsen er en del av flere forskningsprosjekt som forskere . Snakken om studievalg derhjemme kan bidrage med andre vinkler, end samtalen med en. Sørvestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.


Eksperter mener foreldre kan bli litt for ivrige i barnas studievalg. Det er mange yrker som var åpenbare, trygge valg for noen år siden, men .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg