onsdag den 8. oktober 2014

Insektspray møl

Insektspray anvendes til bekæmpelse af krybende, kravlende og flyvende insekter, såsom fluer, møl , myg, hvepse, myrer, kakerlakker, sølvfisk, ørentviste, . Møl og melmøl bekæmpelse med fælder, spray, elektriske insektfangere eller cedertræ fra SkadedyrShop. Læs her hvordan du slipper af med møl i dit hjem og holder det væk fra dit tøj. Er der mange, kan du bruge insektspray beregnet til brug mod . De møl , der flyver rundt i dit hjem, kan du dræbe med en fluesmækker eller lignende.


Møl betragtes som skadedyr idet, de kan forvolde store skader på ting i hjemmet,.

Vi giver en god guide til bekæmpelse af møl. Har du møl i køkkenet eller andre steder, så se vores guide til, hvordan du håndterer det bedst. Flaksende møl , ormende larver og klæbrige æg er det sidste man har lyst til. Jeg har møl i min lejlighed men har endnu ikke fundet nogle larver eller.


Jeg har siden lørdag sprayet en del med insektspray så meget at . De to arter af møl , der oftest gør skade på tekstiler i vores hjem,. Flyver der mange møl rundt i beboelsen, kan de bekæmpes med en insektspray beregnet til. Bredtvirkende insektspray mod krybende og flyvende insekter. Til bekæmpelse af insekter som myrer, fluer, hvepse, ørentviste, sølvfisk, møl , biller, lopper m.

Har angrebet været mere omfattende, vil larver og voksne møl ofte have. Levende møl , der flyver rundt, kan du bekæmpe med en almindelig fluesmækker eller insektspray til brug mod flyvende insekter. Flyvende møl kan bekæmpes på helt traditionel vis, med eks. Du kan også anvende en insektspray , som kan.


Mod de voksne fluer kan man indendørs benytte en insektspray beregnet til brug mod. Møl kan lægge mellem 1og 1æg i deres levetid. Omryst flasken og sprøjt på . Vi har sprøjtet med en insektspray , dette har afhjulpet problemet med møl i en kort periode. Men, nu er møllene blusset op igen.


Møl skal bekæmpes, før larverne æder tøj og møbler. Frost, støvsugning og en tur i vaskemaskinen er effektive midler i kampen imod møl. BAYER GARDEN Maladan insektspray.


Jydsk Skadedyrsbekæmpelse har ekspertisen i bekæmpelse af møl. Fordele Anvendes både mod krybende og flyvende insekter, myrer, kakerlakker, lopper, væggelus, sølvfisk, ørentviste, fluer, møl , hvepse, myg m. Beskyt tøj og møbler mod møl og deres laver med frost, insektmidler og andre enkle midler. Her er effektive måder at både bekæmpe møl på.


Vi fører en bred vifte af insekt- og skadedyrsbekæmpelsesprodukter online. Sammenlign priser og læs anmeldelser af insektspray Havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu!

Universal Insektspray der dræber alle flyvende og krybende insekter. Ved imprægnering mod møl renses stoffet inden sprøjtning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg