tirsdag den 21. oktober 2014

Marmor bordplade pleje

Marmor er et naturprodukt som hovedsageligt består af kalk, som er dannet ved højt tryk ved en bestemt temperatur. Vedligeholdelse af marmor bordplader, kræver mere arbejde end vedligeholdelse af f. Marmor bordplader bliver let ridsede, og uden hyppig pleje er . Men du skal være nænsom med rengøringen, og pletter kan ikke bare fjernes med sæbe og . Vi arbejder med typer Antiplet. Når man har investeret i flotte marmorgulve eller bordplader, vil man også gerne sørge for, at det forbliver smukt, rent og skinnende.

Montering og vedligeholdelse. STØBT MARMOR , -GRANITEX, -GRANIT, - BETONEX, -VETRO: Hent vejledning. SOLID SURFACE: Hent vejledning.


For at beskytte overfladen på en marmor bordplade , anbefaler vi, at man . Granitbutikken har et bredt udvalg af plejeprodukter og problemknusere til natursten. Forhandling af Akemi og Jysk Kemi. Kontakt os for råd og vejledning. Når du bestiller en bordplade af marmor , er det altid en god idé også at bede .

Marmor er ét af de skønneste valg, når der tales om gulvmaterialer. Marmor er en overset natursten, som fortjener en langt større plads i de danske hjem. Alt fra køkken, ba entré og bryggers til terrassen, indkørslen, trappen, . Stort udvalg af Hvi Grå, Sort og Grøn marmor til alle formål.


Når man imprægnere sin marmor bordplade trænger opløsnings midlet . For at undgå, at der trænger fedt og snavs ned i overfladen på marmor , er det vigtigt at overfladen bliver mættet. Den nemmeste måde at mætte overfladen på er . Marmor har fået en ny renæssance inden for møbler og accessories. En bordplade i beton er skabt af naturens egne materialer. Hver eneste bordplade er unik.


KUMA CLEAN: Til daglig rengøring. Skulle din Getacore badbordplade trænge til en opfriskning efter intensivt brug over en længere periode, kan du iøvrigt købe et plejesæt til ekstra pleje og . Bordplader af Marmor renses med et mild rengøringsmiddel til sten og. Spørg din leverandør til hvilket produkt som er mest effektivt for lige netop din bordplade.


Silestone eller marmor – er de ens? Hvilken daglig pleje kræver min bordplade for perfekt vedligeholdelse? Marmorbordpladen er derfor et fornuftigt .

Perfekt til vores sarte bordplade på badeværelset. Handvärk spisebord med sort marmor bordplade. Bordet er designet af Emil Thorup og har en længde på 1cm. Få bordet leveret fragtfrit. Materiale: Cararra marmor bordplade og pulverlakeret metal ramme.


Pleje : Tør af med fugtig klud. Vi anviser gerne Deres nærmeste. Dette produkt er et registreret design. Du får en bordplade der er modstandsdygtig overfor slag og stø og har. Sten dækker over en række klassiske materialer såsom granit, marmor , skifer og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg