fredag den 24. oktober 2014

Ombetrækning af sofa københavn

Skal dit møbel have en ompolstring ? Kontakt os i dag og få et tilbud! Vi ve at pris kan være en faktor, når du overvejer en ombetrækning af et møbel. Horsens, Aalborg eller København. Besøg vores butik på Amager og se vores store udvalg af kollektionsprøver i stof og skin som vi anvender til ombetrækning.


KC Møbler ombetrækker og ompolstre alle typer sofaer.

Du er også velkommen til at købe møbelstof eller læder hvis du selv vil sy eller ombetrække. Kom og se vores udvalg i skabssenge. Designet af How Media Webmaster 7it.


Skal sofaen , lænestolen eller den gamle stol i stuen have nyt liv? Hos Palsby og Nash ompolstrer og ombetrækker vi dine møbler. Vi tilbyder hos Hyndeskrædderen at lave ombetrækninger til alle slags. Find det møbel, som trænger til en ny ombetrækning og find priserne inde under . Vi dækker hele Nordsjælland - fra Helsingør til København !

Ombetrækning Af Møbler København - møbelpolstring, ombetrækning af møbler, møbelompolstring, møbelproducenter, møbelstoffer, møbler, boligtekstiler, . Enhver person i det ganske land. Møbelpolstring og ombetrækning i København. Sofa Divan Stole Puf Hynder Både Indbo Hus.


Listen af muligheder som vi . Pust liv i de gamle møbler eller giv de nye møbler en ompolstring så de. Vi laver alt i ombetrækning og møbelpolstring, traditionelt såvel som moderne. Vores opgave som møbelpolstrer er, at udføre et perfekt arbejde efter dine ønsker.


Vi har mange års erfaring som møbelpolstrer og ombetrækning af møbler. Du lærer teknikkerne til at ompolstre og ombetrække dine møbler, så de fremstår som nye. Vi har gennem årene, specialiseret os i ombetrækning og restaurering af såvel antikke som moderne møbler – og med speciale i . Ombetrækning af møbler udføres professionelt og til rimelige priser, ombetrækning af stole læder.


Recover Godtpolstret tilbyder professionel og billig ompolstring af stole og sofaer i København. Har du en gammel klassiker, som trænger til noget nyt liv? Er møblet meget slidt sørger vi også for ombetrækning , ompolstring eller reparation af læder de steder hvor læde. Om det er stole eller sofaer , så kan Severin Larsen hjælpe med . Hvad koster en ombetrækning ? Det er et spørgsmål vi tit får i butikken og det kan være meget vanskeligt at svare præcist på, ud fra en mundtlig beskrivelse af .

Ombestrækning stort udvalg af møbeltekstiler i høj kvalitet, farver og mønstre. Her mødes kvalitet og håndværk. Sofaen trængte til en ordenligt omgang, hvis den skulle kunne klare år med mig og.


Jeg var sikker på at du ville ombetrække den. Er betrækket på møblerne slidt, falmet eller blot mærket af tidens brug, så undersøg mulighederne for . Wegner sofa model GE 236-ombetrukket m. Bondes Møbelfabrik har gennem snart år tilbudt møbelompolstring og renovering af møbelklassikere og snedkermestermøbler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg