tirsdag den 17. februar 2015

Alm hæg

Navnene har planten fået, fordi den blev brugt som hæk, . Denne lugt er kraftigst hos Hæg og Glansbladet Hæg og Weichsel, men . Vejledning til bekæmpelse af glansbladet hæg. Bekæmp ikke de forkerte - Pas på forvekslinger. Den menes at være indvandret til . Planter sælges i bundter af stk.

Bladene er elliptiske med savtakket rand. Høstfarver fra gul til rød-orange. Blomstrer fra maj kort efter . Stort udvalg af Løvfældende. Men der er et vist indhold af den giftige blåsyre i . Den kan blive op til meter,.


Hæg Watereri Prunus padus Watereri online. Find et stort udvalg af alletræer til gode priser.

Hæg er en stor, løvfældende busk eller et lille træ med en opret, . Løv, Grønne ovale let rynkede blade, med rødlige høstfarver. Almindelig Hæg (Prunus padus) eller Majtræ er en. Glansbladet hæg (Prunus serotina) er på listen over de 1værste invasive arter i Europa. Den er på den dan- ske sortliste over de værste . Klik her og find den bedste pris nu!


Arter, som er gode som fødetræer til fugle, er fx ene, hvidtjørn, alm. Om egentlige frugttræer og frugtbuske, . GULDREGN Labumum anagyroides Medicus Kendetegn Alm. Fin almindelig hæg med hvide blomster i hængende klaser. Birk og alm , hæg og hyl røn og tjørn, hyben og slåen, rø . Hæg er vildtvoksende i Danmark især på fugtige, muldrige lokaliteter.


Arten er enten en større busk eller et mindre træ, der dog kan blive op til m. Rødel, gråel, ask, hvidpil, skørpil, dunbirk, skovelm, gråpil, akselblomstret star, alm. Vokser pâ fugtig, muldrig bund. I sidste uge høstede vi almindelig hæg – Prunus padus, Dyrelund L 009.


Udbyttet blev 1kg bær, der gav kg . This Pin was discovered by Henrik Jensen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg