mandag den 16. februar 2015

Trompetblomst overvintring

Planterne er ved at gå af groning, forberede sig til vinteren. Stil planten til overvintring i et køligt rum. Det er en fordel at planten er svakt . Er der ikke lys nok i rummet, smider den bladene, men de kommer igen.


Vi har fået en trompetblomst i sølvbryllupsgave, men vi vil gerne vide hvor vi. Den vil gerne overvintre ved en 8–grader, og om vinteren skal den holdes til .

Vil ha tips for overvintring av planter som ein setter ut om sommeren, t. Fordelen med slik overvintring er at plantene vokser litt og noen kommer til og med med en og annen blomst gjennom vinteren. På grund af den lange blomstringstid må Trompetblomsten forsynes med krukkeplantegødning fra forår til slut september. Så ettersom jeg er rimelig fersk på engletrompeter og overvintring , så lurer jeg på hvor mye jeg bør klippe den ned for å klargjøre den for . Overvintring : Overvintringspladsen . Beruselse i mere end en forstand - Drivhusklubben. Det kan du gøre, inden du sætter den til overvintring eller i maj.


Tonny fortæller, at det er vigtigt er at vide at engletrompeter gennemgår en . Lykkeklover er løker som man over vintrer innendørs og tørt.

Potter kan settes inn, eller løk tas opp av gjorden og legges tørt og frostfritt for overvintring. Det vil sige, at de dør, når frosten sætter ind. Der er dog nogle sommerblomster, som du kan overvintre og få til at blomstre år efter år. Nedenfor ses en liste over . Min gule engletrompet et blevet så stor og bre at det er et problem at overvintre den. Kan jeg godt beskære den nu i . Om efteråret flyttes Brugmansia til et køligt sted indendørs.


I et drivhus kan man plante planten direkte i jorden. Store, intenst blå blomster kneiser over et lett behåret bladverk. Blåsalvie er egentlig en flerårig plante, så du kan overvintre den inne, men du kan også så frø. Men træet kan klippes til en passende størrelse om efteråret og kan overvintre inden døre.


Ud over, at træet er meget smukt, når det blomstrer, så har blomsterne . Rosa trompetblomst (Podranea ricasoliana) er en klatreplante som. Den amerikanske trompetblomst kommer fra sør i Nord-Amerika. Europa og har i mellomtiden blitt i mange . Kan overvintre ved beskyttelse. Blomstrer hele sommeren og placeres lyst og vandes.


De gule trompetblomster står og lyser i tusmørket og dufter.

Engletrompeten foretrækker en lun, solrig . Fuchsia tåler ikke frost og skal derfor tages ind i efteråret til overvintring. Mimoser kan klippes tilbage til omkring cm. HAVEFOLKET: OVERVINTRING AF FROSTFØLSOMME TRÆER.


Jeg har valgt at overvintre mine trompetblomster. Grundstammer – Københavns Universitet. Alexanderurt Makedonsk persille, Sort løvstikke Smyrnium olusatrum. Småplanterne prikles u når de har fået godt fat.


Vokseplads: Sol - halvskygge. Om sommeren gives rigeligt med vand og gødes ugentligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg