onsdag den 4. februar 2015

Hortensia visne blomster

I foråret skal man kun skære alle de visne blomsterhoveder af. Men igen, det er sommerens blomster , man fjerner. Du skal selvfølgelig fjerne de visne blomster , så hortensiaen kommer til sin fulde ret nu.


Jeg har også en meget flot lyserød hortensia lige nu. De visne blomster bør du klippe væk - men kun selve blomsten, .

Skal du plante hortensia i haven? Klip visne blomsterhoveder af om foråret. Beskæring af almindelig hortensia , Hydrangea macrophylla, skal ske i det sene forår efter den sidste nattefrost. Hortensiaens visne blomster ser smukke ud på . En Magical hortensia kommer bedst til sin ret, hvis den placeres et skyggefuldt.


Hvis den vokser i et varmt klima, bør visne blomster fjernes umiddelbart efter . Fjerner man de visne blomster og hvor er det evt.

De fleste falder for den smukke hortensia , når haven skal fyldes med blomster. Lad de visne hoveder sidde på busken vinteren over, de beskytter nemlig mod . Sker det, kommer der ikke blomster på din hortensia den . Du skal bare huske at fjerne de visne blomster i løbet af sommeren, så vil . Så du skal kun klippe den visne blomsterstand af ned til første, grønne skud. Ellers kommer der ingen blomster på den gren, du har beskåret, . Det er få planter som kan konkurrere med en blomstrende hortensia.


Klipper du bort visne blomster etter hvert, holder planten seg fin. Nu kommer der ingen blomster i år. En hortensia er en ret hårdfør busk, som giver flotte, store og. Vi forhandler hortensia , hydrangea, der giver en oplysende effekt i haven med deres unikke farver!


Fjern derfor kun de visne blomster fra sidste år og mulige døde grene. Grunden til at jeres hortensia visner tidligt ned er efter al sandsynlighed at de får for meget sol lige i . Unicorn Ridesport, har et stort udvalg af brugte sadler i butikken, både til heste og ponyer inden for spring og dressur. Desuden har vi også et godt udvalg af . Surjordsnæring er ideelt, men vanlig gjødsel for stueplanter er også godt egnet for hortensia.

I tillegg bør visne blomster klippes bort underveis . Etter en sommer- og vinterhvile vil de komme med nye blomster. Generelt stell: Plukk av visne blader hvis det skulle forekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg