onsdag den 4. februar 2015

Asters beskæring

Foreslåede stauder og buske til beskæring i foråret. Blomster: Blomstrer august- september. Når du mestrer beskæring , er du godt på vej til at have sunde , attraktive stauder. Polulær høstasters, der passer perfekt til staudebedet og til beskæring. Man foretager normalt ikke beskæring.


Jeg er altid påpasselig med beskæring i trækroner, for der skal ikke mange klip med ørnenæbbet til før en form er ødelagt.

Alle de sene stauder som asters og høstanemoner og dahliaer . Men det har vist sig at planterne heler hurtigere efter beskæring om sommeren og der findes en del planter som IKKE kan tåle at blive beskåret . Velkendt asterssort som giver store, fyldte blomster i blandede farver. Glimrende til snit, meget holdbar, men også smuk i staudebedet. De har modne saftige bærfarver, som lyser op i haven og er fine i buketter. Rosmarin kræver ikke meget pasning og pleje, hvis du vælger den rigtige jord og planter den korrekt.


Læs hvordan du lykkes med dyrkning af rosmarin her. Der er groet asters op imellem dem og ikke mindst staudegræs, som har. Tak for gode råd om både beskæring og opbevaring af potteplanter.

Prydplanter af denne familie er bl. Ved forebyggende tiltag, som regelmæssig beskæring , tilpas gødning og vanding, . De to buksbom kan formes som kugler ved beskæring midt på sommeren. Plante og dyrkningsvejledning. Bregner, hosta, storkenæb, skumblomst, asters og canadisk hønsebær kan skabe en frodig og blomstrende bund under.


Beskæring af havens frugttræer og bærbuske. Asters , Dværg-, blanding, Dwarf. Vandes regelmæssigt men gødes ikke. Kan udplantes i haven efter afblomstring. Findes i mange skønne farver.


Signe ;0) Jeg er sikker på dit æbletræ bliver helt fantastisk trods den hårde beskæring. Spredningen af ​​buskede arter af asters i naturen. Afgrene skæres for at give bushen en jævn form, beskæring vil stimulere væksten af . Stauder udgør en vigtig del af din have. Hvert efterår visner de væk, for at spire frem igen til foråret.


Carol Lee Daniel i Pittsburgh, PA er taknemmelig for de asters , der har indløst hendes udfordrende have i år! Hvis du vælger den rette kombination af . I Mette Østergaards have er det blevet tid til at finde beskærersaksen frem i bedet med krydderurter. De var oprindelig velordnede i små bede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg