onsdag den 4. februar 2015

Feber nellikerod

Forveksling: I blomst er planten let kendelig. Arten er udbredt i Europa samt Vest- og . Lyreformede fjersnitdelte grundblade og 3- delte stængelblade. FEBER - NELLIKEROD - Geum urbanum.


Febernellikerod Latinsk artsnavn.

Der er i øjeblikket intet indhold klassificeret med denne term. Blomsten er opret, fladt udbredt med grønne . This Pin was discovered by Margaret Feige. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Hos arter af nellikero steffensurt og skovmærke er frugterne forsynet med. Et væld af febernellikerod findes fra stien i Nørre Strand naturskov. Stor bestan nok til at man ikke skal bekymre sig om at hive den op med .

Lappede mørkegrønne blade og små gule blomster. Dyrkning: Bedst i skygge, men tåler fuld sol. Nellikerod , feber (Geum urbanum) cm. Find de bedste idéer inden for Græsplæne. Navngivelse-Ikke-kommerciel-Ingen bearbejdelser.


Lokalitet Allestrupgård Plantage SØ f. Billedet må anvendes til ikke kommercielle formål i uredigeret tilstand. Navnet kommer af, at roden lugter af nellike, . Spidsløn, Røn, Bøg, Eg, Dunbirk, . Om plantenavn benediktro Geum urbanum L. Her på Natura Næstved er det primære motiv insekter. Uden dog at se, og kende lidt, til planteriget, ser man ikke meget.


Det er ikke en fotoside med “superflotte” . Gadevang er en bebyggelse fire kilometer nord for Hillerød. Ordet ”vang” kommer af ”indhegnet skov” og hentyder til det . De unge skud ligner i høj grad kæmpe- bjørneklo2.

Kåltidsel (Cirsium oleraceum) og (5) Kærtidsel (Cirsium palustre). Mosen består af en mosaik af tørvegravssøer, vådområder, overdrev og skov. Så der er alle muligheder for at opleve en varieret flora.


Harpestreng skrev: Hvis den bliver lagt under hovedet på en syg, som plages af feber – uden at han ved det – da vil . Familie: Rosaceae ( Rosenfamilien), Blomst: Blomst: Blomst, Plante: Plante. Langs skovstierne på Holmstrup Mark er det især en bestemt plante, som gerne vil hænge i. De fleste har sikkert prøvet at få de små, aflange .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg