torsdag den 12. februar 2015

Haveaffaldsbeholder 140 liter

Køb Brovst haveaffaldscontainer 1L online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Larsen kan du købe dine affaldsbeholdere i vores webshop, og få dem leveret lige til døren. Den 2-hjulede affaldsbeholder er velegnet til indsamling af alle gængse affaldsfraktioner i husstanden.


Beholderne skal være godkendt til skraldebilen og være af enten 1L eller 2L.

Du kan fx se mulighederne for at købe igennem Glostrup . Krav til 1liter beholder til dagrenovation samt 2liter beholder til haveaffald. Bredde (A), Dybde (B), Højde (C). Som minimum skal husejere have en dagrenovationssæk på 1liter.


Ved tilmelding skal du have en haveaffaldsbeholder på 1liter. Sort affaldssæk til 2L affaldsbeholder. Transperant affaldssæk til 1l.

Den er nem at flytte, tømme og rengøre. Affaldsbeholder i plast 1L. Fremstillet af UV-stabiliseret HD-polyethylen. Plastsække til affaldsbeholdere, 120- 1liter , 10-pak.


Miljøkasse, liter , 400x300x1mm, grå. Mere i denne kategori: 1liter plastcontainer med hjul 2liter plastcontainer med hjul. Materiel til opsamling af dagrenovation skal være robust og opfylde bestemte standarder. Du kan kun benytte stativer, beholdere og containere, der er godkendt . Udendørs affaldsbeholder 1liter , PWS, grå.


Solid og alsidig skraldespand. Let at flytte, tømme og rengøre. To-hjulede beholdere på mere end 2liter er ikke godkendte. En enhed er en papirsæk, en 1liter haveaffaldsbeholder eller et bundt grene, hvor grenene er maks.


Du kan købe en haveaffaldsbeholder i mange byggemarkeder. Det er muligt at tilvælge en haveaffaldsbeholder (skal også stilles frem på tømmedagen). De to-hjulede affaldscontainere sikrer en effektiv håndtering og sortering af husholdnings- og .

Haveaffaldsbeholder (tilmelde ordning med årlige tømninger). Grundejeren skal selv bestille en 1liters haveaffaldsbeholder. I en to-hjulet plastbeholder på 1liter med bøjlehåndtag af mærket Plastic.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg