fredag den 6. februar 2015

Fri teltning

Det er kun tilladt at overnatte én nat samme sted. Man må højst slå to telte op samme sted. Hvis du ønsker at sætte et regnslag eller en tarp op, så den får samme funktion som et telt, må det kun ske i skovene med fri teltning eller på en af lejrpladserne.


Komplet liste over skove med fri teltning i Danmark med links til skovene, vandretursfoldere og andre brugbare links. Reglerne for fri teltning og .

Vi har samlet en oversigt over . Hvad må man og hvad må man ikke? Der er åbnet for fri overnatning (indenfor visse regler) i en større række skove. Som navnet antyder ligger skoven i meget kuperet terræn med . Naturstyrelsen har herudover ” fri teltning ” i 2af skovområder. Enhver overnatninge skal følge regnlerne for fri teltning. Sverige er kendt langt ud over de svenske grænser for sin allemandsret.


I Klaskeroj Skov ved hovedvej og Jels Voldsted er der lavet nyt område,hvor der er Fri Teltning.

I Stursbøl Plantage mellem Jels og Oksenvad er der et område, hvor der er Fri Teltning. Her kan du for en enkelt nat slå et eller to 3-personers telte op. I at overnatte i det fri er der i Silkeborg Kommune muligheder som fri teltning , shelters, primitiv overnatning med mere. Nok har vi ikke allemandsret i Danmark, men vi har “ fri teltning ” i en lang række områder. Det betyder, at du på udvalgte steder tæt på dig må . På Bornholm er en tredjedel af naturstyrelsens arealer udlagt til fri teltning , og det er der rigtig mange, der har benyttet sig af.


Der er fri teltning i 2skovområder i hele landet. I Danmark findes der 1skove, hvor der er ” fri teltning ”. Hvis du er glad for at bruge naturen som jeg er, så der mange gode steder og finde . GRATIS KORT OVER KYSTNÆRE TELTPLADSER OG SHELTERS OMKRING ISEFJORDEN Du kan hente et gratis kortudgivet af ERFA-gruppen for primitive . Listen over offentlige skove, hvor du frit må overnatte er blevet længere. Der er ingen problemer med at overnatte i telt i den danske natur, fastslår ny undersøgelse. Jeg ønsker anbefalinger af arealer til fri teltning.


Det er mig forholdsvis underordnet hvor det er i landet, men skal gerne være i gåafstand eller . Frisk luft, fuglefløjt og duften af bål trækker så meget, at antallet af overnatninger i det fri er steget med procent over tre år. Fri teltning giver lov til at slå telt op i flere skove i Danmark.

Dermed er der nu over 2skove med Fri Teltning -ordningen. På strækning mellem Bulbjerg og Svinkløv er der flere gode muligheder for at sove i det fri. Her i Danmark er der udvalgte skove hvor du må lave fri teltning.


Hvis du gerne vil ud og slå telt op forskellige steder i Danmark kan du her se vores guide til . AALBORG: Hidtil har danskerne måttet rejse udenlands, hvis man ville slå sit telt op midt ude i naturen og væe alene med stjernerne og . Der er ikke allemandsret i Danmark, men mange steder er der fri teltning , hvor man kan overnatte gratis og uforstyrret. Hvor må man sove i telt i naturen? Gode råd til fri teltning og primitiv overnatning på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg