torsdag den 19. februar 2015

Flishugger

Nye og brugte flishuggere til salg. Stort udvalg af forskellige flishuggere sælges. Private sælgere i hele Danmark. Find en billig flishugger på GulogGratis.


Køb og salg af nye og brugte flishugger.

Annoncer med Flishugger på DBA. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Søger du efter en flishugger ? NHS er 1 dansk producerede, særdeles slidstærke og uhyre effektive flishuggere. Er du på udkig efter en flishugger ? Lette at samle og servicere!


DK-TEC er førende i robuste flishuggere. Hydrauliske og mekaniske modeller på lager.

Se flishugger til traktor her. Lej en flishugger , når du skal have fremstillet flis. Kraftig mobil flishugger - med rigtig god kapacitet - Motor 402cc hk benzin - Elstart - Luftgummihjul.


Flishugger i kraftig kvalitet med justerbar udkasttragt, timetæller og sikkerhedsbøjle. Særdeles velegnet til at lave flis af grene, hækaffal afklip osv. Nu er det nemt at få grenafklip og mindre træer lavet om til flis. Med vores stærke HK flishugger er det ikke noget problem at flise træer og grene op til 1mm . Vi råder over en flishugger som både fliser grene og træstammer.


Fordelen ved flishuggeren er, at haveaffaldet ikke behøves bortskaffet, men kan i stedet . Specifikationer: Kan tage stammer op til cm. En kvinde i Klitmøller mistede søndag aften armen i en flishugger. Parret var i gang med at hugge flis med en flishugger i et sommerhus i udkanten af Klitmøller, da noget gik helt galt. Det fortæller vagtchef ved . MEN, han sa at WEE sine flishugger , og KELLFRI er samme flishuggerene, og alle kommer frå Kina, for Wallsteiner hadde flyttet produskjonen . Junkkari Flishuggere finnes i flere utgaver. To hovedtyper med enten 90º eller 45º innmating mot kutterotor.


En kraftig kompostkvern og flishugger fra danske Texas.

Flishuggeren kan ta opptil hele 90mm greiner. Maskinen har en kraftig 302cc motor. Kraftig flishugger med justerbart utkast, timeteller og sikkerhetsbøyle. Design og fabrikation af Keslas skovmaskiner følger naturligvis alle gældende internationale kvalitetskriterier.


Are you interested in buying or selling a used wood chipper? Numerous online ads from forestry equipment wood chippers with used Flishugger wood chippers for sale. Find used Flishugger wood chippers at Mascus USA. Jeg VIL høre den fede kalkun synge, og det SKAL være i aften, og kommer den ikke, så skal hele hoffet kværnes i en flishugger og smeltes om til marcipangrise .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg